«Γρίφος» το γηπεδικό για την Θύελλα, αρχαιρεσίες την επόμενη Δευτέρα στην Ανατολή

on .

katsika

Γόρδιος δεσμός το γηπεδικό για τη Θύελλα
• Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει αποδειχθεί το θέμα του γηπέδου για την Θύελλα Κατσικάς και το κατά πόσο θα πάρει άδεια, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν.
Οι επαφές της διοίκησης ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το μείζον ζήτημα είναι πολλές και σε αυτή την προσπάθεια έχει αρωγό το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν αναμένονται νεότερα για αυτό το θέμα πριν το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.
Παρότι το βάρος έχει πέσει στην εξεύρεση λύσης για το γηπεδικό, υπάρχει κινητικότητα και στα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι η παραμονή παικτών (ο προπονητής έχει ήδη παραμείνει) και υπάρχουν ήδη συζητήσεις και συμφωνίες με αρκετούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο όλα αυτά θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.
Φυσικά θα πρέπει να γίνουν και εκλογές στο σωματείο, προκειμένου να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην υπάρχουσα διοίκηση ή να αναλάβει νέα.

anatoli

Στις 22 Ιουνίου οι εκλογές στην Ανατολή
• Την Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών, έχει προγραμματιστεί να γίνει η Γενική Συνέλευση στον Αθλητικό Όμιλο της Ανατολής και μεταξύ των θεμάτων είναι η διενέργεια Εκλογών για το νέο Δ.Σ της ομάδας.
Παράλληλα την Τρίτη 23 Ιουνίου θα γίνει η κλήρωση των κουπονιών της οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου, σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.

H ανακοίνωση
Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής Ιωαννίνων, στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών στην Ανατολή.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
1. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων και του ετήσιου διαχειριστικού απολογισμού και ισολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση του προϋπολογισμού.
4. Συζήτηση για την πορεία ομάδων Ανδρών και Γυναικών στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ και προγραμματισμός δράσεων της ερχόμενης χρονιάς.
5. Πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις εκλέξιμες θέσεις να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ.
Έλαβε επίσης την απόφαση η κλήρωση των κουπονιών της οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.