Το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι. ΚΤΕΟ Autotest»

on .

rali

• Κανονικά θα διεξαχθεί το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι. ΚΤΕΟ Autotest» στις 11 και 12 Ιουλίου από την ΕΛΕΤΑ.
Ο αγώνας που διοργανώνει η ΕΛΕΤΑ θα αποτελέσει, έτσι όπως έχει έρθει πια η κατάσταση, τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου 2020 και θα διεξαχθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας.
Στο πρόγραμμα προβλέπεται η πραγματοποίηση πανηγυρικής εκκίνησης το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.
Αυτό γίνεται μετά και την τελευταία ενημέρωση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση πως από 1η Ιουλίου επανεκκινούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού δηλαδή συναυλίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης καθώς και οι υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.
Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με την εξάπλωση του covid-19 και νέες οδηγίες από την Κυβέρνηση, τότε θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση σχετικά με την πανηγυρική εκκίνηση.
Οι αγωνιζόμενοι αλλά και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική «Δωδώνη» των σχεδόν 12 χιλιομέτρων και την πολύ γρήγορη Κωστάνιανη των σχεδόν 7 χιλιομέτρων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 3 φορές. Τα συνολικά χιλιόμετρα θα είναι 145,80, εκ των οποίων τα 60,90 θα είναι αγωνιστικά. Ο τερματισμός θα γίνει στο χώρο του Service Park στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.
Ο αγώνας γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου κα του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Δωδώνης, της ΕΛ.ΑΣ, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και του ΠΕΑΚΙ.
Φυσικά, ο αγώνας διεξάγεται με την συνεχή υποστήριξη του Μεγάλου χορηγού, του Ι.ΚΤΕΟ “AUTOTEST”, καθώς και των τοπικών επιχειρήσεων και με την έγκριση της ΟΜΑΕ.
Στο www.eleta.eu και στο www.facebook.com/eletasport/ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις αμέσως επόμενες ημέρες τον Συμπληρωματικό Κανονισμό και video με τις διαδρομές του Αγώνα, καθώς και διαδικτυακά και το Road Book του Αγώνα.