«Οι πολλά βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις…»

on .

spartakos
• Με ένα… εμπνευσμένο απόφθεγμα του Πλούταρχου, η διοίκηση του Σπάρτακου έστειλε το δικό της μήνυμα για το άνοιγμα της σημερινής αυλαίας των πανελληνίων εξετάσεων, ευχόμενη καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες τόσο του συλλόγου όσο και σε όλα τα Ελληνόπουλα που ξεκινούν σήμερα τον «γολγοθά» των εξετάσεων. 
Το μήνυμα της Διοίκησης
«Μέσα Ιουνίου και τα Ελληνόπουλα μπαίνουν στην τελική ευθεία μιας διαδικασίας πάνω στην οποία χτίζουν όνειρα και εναποθέτουν προσδοκίες. 
Με την πανδημία να αλλάζει φέτος τα δεδομένα και να επιβάλλει νέες εκπαιδευτικές συνθήκες, οι υποψήφιοι των εξετάσεων αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν την καθημερινή τους διδασκαλική διαδικασία σε μία νέα βάση ώστε  να συνεχιστεί, όσο «ανώδυνα» γίνεται, η ροή της σχολικής χρονιάς που θεωρείται και η πιο κρίσιμη. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εύχεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Στα παιδιά των συναδέλφων που συμμετέχουν στην διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων και που κάθε φορά φέρνουν πρωτιές και διακρίσεις, ευχόμαστε και φέτος, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθειά τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα γενιά -στα παιδιά μας- και είμαστε σίγουροι πως με τη συμβολή τους, ως αυριανοί επιστήμονες και επαγγελματίες, η κοινωνία μας θα αποκτά ακόμα καλύτερα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Καλή υπομονή σε όλους με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον καθένα».