Ομαδικές από χθες οι προπονήσεις του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 1 6 20

• Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο προπονητής στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις όπου για πρώτη φορά προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες μαζί και όχι σε γκρουπ μετά τη χθεσινή ΚΥΑ που επέτρεπε τις ομαδικές προπονήσεις.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και ενδυνάμωσης ενώ στη συνέχεια είχε παιχνίδια τακτικής και συνοχής στον αγωνιστικό χώρο.
Όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην συνεδρίαση της Super League 2 την Τετάρτη 3 Ιουνίου όπου εκεί θα αποφασιστεί (το ελπίζουμε) το μέλλον του πρωταθλήματος μιας και μετά από τόσα συμβούλια που έχουν γίνει κανείς δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει ή όχι.
Ο ΠΑΣ προετοιμάζεται και έχει κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ ώστε να είναι έτοιμος αν αποφασίσουν οι πρόεδροι των ομάδων να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά και σε περίπτωση που η απόφαση είναι για διακοπή του πρωταθλήματος ο Αργύρης Γιαννίκης και οι ποδοσφαιριστές του θα συνεχίσουν τις προπονήσεις προκειμένου να μην είναι μεγάλο το διάστημα αποχής μεταξύ της διακοπής και της επανέναρξης του νέου πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΣ θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν στην Super Leage 1.
Όσον αφορά τα σενάρια για το ενδιαφέρον Ολλανδών επιχειρηματιών για την αγορά της ομάδας και χθες από την ΠΑΕ τονίζουν ότι όσα γράφονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.