Ο Α.Ο. Ανατολής θα μετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας

on .

gkolias

• Η ομάδα της Ανατολής θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ηπείρου στο Κύπελλο Ελλάδας για την περίοδο 2020-21 καθώς αναδείχτηκε εκπρόσωπος της περιοχής μας μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία του Ενωσιακού γηπέδου «Στάθης Τσανακτσής».
Η διοργάνωση του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ σταμάτησε στη φάση των ημιτελικών μετά τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία του κορωνοϊού και υπήρξε απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή. Στη χτεσινή κλήρωση συμμετείχαν η Ανατολή, ο Αγροτικός Καστρίτσας, ο Αετός Νήσου, ενώ παρά την προφορική τους δήλωση οι Χουλιαράδες δεν απέστειλαν κάποιο έγγραφο στην Επιτροπή Κυπέλλου και ως εκτούτου μπήκαν κανονικά μέσα στην κληρωτίδα.
Η ομάδα του Ανέστη Ζώη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗΠ και στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αγωνιστικά κάθε σενάριο αναδιάρθρωσης δείχνει με βεβαιότητα ότι οι Πόντιοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Γ Εθνική.
Αναπληρωματική ομάδα στη κλήρωση βγήκε ο Αετός Νήσου, στην περίπτωση που η Ανατολή δεν θελήσει τελικά να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.