Σε γκρουπ οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA PROPONHSH MAIOS 2020

Με το μυαλό να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές όσο γίνεται νωρίτερα στην πρότερη φυσική τους κατάσταση, συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα πάντα φυσικά με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ και να τηρούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι ημέρες που θα κυλήσουν θα είναι περίοδος προσαρμογής και όπως είχε τονίσει ο Αργύρης Γιαννίκης οι παίκτες θέλουν μάξιμουμ τέσσερις εβδομάδες, ώστε να μπορέσει το νευρομυικό τους σύστημα να ανταποκριθεί σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε να μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΣ περιμένουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα επιτρέψει να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις ώστε ο κ. Γιαννίκης μαζί με τους γυμναστές κ.κ. Ντουρουντό και Χριστόπουλο να μπορέσουν να δουλέψουν καλύτερα με όλους τους παίκτες μαζί.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:
Σε γρουπ συνέχισαν την προπόνηση και σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, εν αναμονή της άδειας από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δυνατότητα προετοιμασίας χωρίς περιορισμό στον αριθμό των παικτών.
Για σήμερα λοιπόν συνέχισαν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ετοιμάσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ.Ντουρουντός, έτσι ώστε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές μας, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιαννίκης με ασκήσεις κυκλοφορίας σε συνδυασμό με τακτικές ασκήσεις.
Χωρίς ειδήσεις η τηλεδιάσκεψη Super  League 2 και ΠΣΑΠ
Χωρίς να υπάρχει κάποια είδηση έγινε χθες η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στη Super League 2 και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών με θέμα τη μείωση των συμβολαίων.
Τελικά φαίνεται ότι δεν υπήρχε καμία σοβαρή εξέλιξη επάνω σε ένα ζήτημα που καίει κυρίως τους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι δεν έθεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποια πρόταση προς την διοίκηση του ΠΣΑΠ.
Το μεγάλο «αγκάθι» για τους διοικούντες όλων των ομάδων είναι η μείωση των συμβολαίων μιας και όπως λένε οι ίδιοι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα από τα τηλεοπτικά είναι αδύνατο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.
Από την άλλη πλευρά το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών είναι κάθετα αντίθετο για μείωση των συμβολαίων αφού την ίδια πρόταση είχε κάνει και η Super League 1 εισπράττοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι.
Στην αφετηρία Λεβαδειακός και Χανιά
Δυο ακόμη ομάδες μετά τους ΠΑΣ, Καραϊσκάκη και Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμες να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων και αυτές είναι ο Λεβαδειακός και Χανιά.
Οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν χθες τα διαγνωστικά τεστ και περιμένουν τα αποτελέσματα ώστε να δοθεί το πράσινο φως προς τους ποδοσφαιριστές τους για να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι οποίες αρχικά θα γίνουν σε γκρουπ.
Θετική η κυβέρνηση σε αναδιάρθρωση
Την Παρασκευή (22/5) οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη θέτοντας το θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League 2 σε δυο ομίλους Βορρά και Νότου.
Οι εκπρόσωποι των οκτώ ομάδων (Ρόδος, Πανσερραικός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης,Πιερικός και Επισκοπή) τόνισαν στον κ. Γεραπετρίτη την αναγκαιότητα στο να γίνει αυτή η αναδιάρθρωση επισημαίνοντας ότι το ίδιο ζητάνε και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League ώστε η συγκεκριμένη κατηγορία να απορροφηθεί από την Super League 2.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Επικρατείας άκουσε με προσοχή το αίτημα τους συζήτησε μαζί τους και έδειξε ότι βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση τους.