Νέος προπονητής ο Ν. Δουβίτσας στον γυναικείο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

douvitsas

• Ο Νίκος Δουβίτσας είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Σιαμέτη.
Ο 39χρονος Λευκαδίτης προπονητής έχει θητεύσει τα τελευταία εννέα χρόνια στη Νίκη Λευκάδας και ανάμεσα στις επιτυχίες του, περιλαμβάνονται η εδραίωση της πρώην του ομάδας στην εξάδα της Α1 τα τελευταία πέντε χρόνια, η συμμετοχή σε τρία Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά η πρόκριση τη σεζόν 2018-19 στη φάση ομίλων του Eurocup!
Ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΣ, Γιώργος Σιαμέτης αποχαιρέτισε την ομάδα μετά από δέκα χρόνια και οι διακρίσεις του με την ομάδα του αυτά τα χρόνια ήταν ένα πρωτάθλημα κορασίδων Β.Δ. Ελλάδος, 6 πρωταθλήματα νεανίδων Β.Δ. Ελλάδος, συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, μία άνοδος από τοπικό πρωτάθλημα στην Α2, μία άνοδος από την Α2 στην Α1 μέσω των μπαράζ και φέτος στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία.