Σημαντικές βελτιώσεις στους χώρους του ΠΕΑΚΙ

on .

PEAKI 11 5 2020

• Το αποτέλεσμα των εργασιών βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο ΠΕΑΚΙ, που έγιναν το τελευταίο διάστημα, είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν σε επίσκεψή τους ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Βασίλειος Γοργόλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Κώστας Σιαράβας.

Τους υποδέχθηκαν και τους ενημέρωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παντελής Κολόκας και τα μέλη Ελπινίκη Μπάρκα, Αλεξάνδρα Κασσιούμη και Κωνσταντίνος Μελάς.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, υπογράμμισε πως «οι εγκαταστάσεις και οι χώροι άθλησης αλλάζουν όψη προς το καλύτερο, οι αθλητές της πόλης μας, με την επανεκκίνηση των αθλητικών δρώμενων, πραγματικά θα βρεθούν μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τέτοιας εμβέλειας, ποιότητας και ποσότητας παρεμβάσεις είχαν χρόνια να γίνουν στους χώρους αυτούς».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας τόνισε τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στη βελτίωση των εγκαταστάσεων, προσθέτοντας πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις εγκαταστάσεις και στους χώρους άθλησης, τα αποτελέσματα της οποίας θα διαπιστώσουν οι πολίτες όταν γίνει η επανεκκίνηση των αθλητικών διοργανώσεων.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος Παντελής Κολόκας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την άμεση συνδρομή της σε ο, τι απαιτήθηκε, εξήγησε ότι η Ε.Δ. εκμεταλλεύτηκε το χρόνο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό για να προσωρήσει τις βελτιώσεις και πρόσθεσε: «Με την στήριξη της Γ.Γ. Αθλητισμού, ξεκινήσαμε μεγάλες παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του Π.Ε.Α.Κ.Ι. με σχέδιο, προγραμματισμό και συνεργασίες, καθώς και με την ανεκτίμητη συνεισφορά των εργαζομένων».