Αθλητές «πάτησαν» χθες το στίβο των «Ζωσιμαδών»

on .

THERMOMETRHSH ZOSIMADES

• Στις προπονήσεις έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα επέστρεψαν στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» οι τέσσερις Γιαννιώτες αθλητές που βρίσκονται στην προολυμπιακή ομάδα της χώρας μας με τον πρόεδρο, Παντελή Κολόκα και το μέλος, Χάρη Λαζάνη, της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ να τους υποδέχονται χθες στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Πρόκειται για τους Μιχάλη Παππά, Νέστορα Κολιό, Σωτηρία Ράπτη και Παναγιώτη Αρβανίτη.
Οι αθλητές αλλά και οι προπονητές τους ενημερώθηκαν για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν, τις αποστάσεις που πρέπει να έχουν καθώς και όλη τη διαδικασία που θα ακολουθούν από εδώ και στο εξής, ενώ τους έγινε θερμομέτρηση πριν την έναρξη της προπόνησής τους.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, τόνισε ότι τηρούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η ΓΓΑ και ο ΕΟΔΥ και πρόσθεσε ότι δίνεται βάρος στους εξωτερικούς χώρους των αθλητικών χώρων μιας και αυτοί θα χρησιμοποιηθούν κυρίως από αθλητές αλλά και από τους πολίτες. Παράλληλα ανακοίνωσε πως η Επιτροπή Διοίκησης εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή δραστηριοτήτων και έχει προβεί σε εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ο προπονητής του ΑΓΣΙ, Κωνσταντίνος Μπάτσος, μίλησε για αυτή τη νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά τις προπονήσεις τονίζοντας τα εξής:
«Γυρίζουμε ξανά στο στάδιο με λίγους αθλητές φυσικά. Χάθηκε αρκετός χρόνος από την προετοιμασία τους αλλά τώρα είμαστε εδώ για να επανέλθουν στους ρυθμούς τους. Ευχή όλων μας να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στον αθλητισμό για όλους. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, καλούμαστε να προσαρμοστούμε αλλά θα τα καταφέρουμε».
Τέλος, ο γραμματέας του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δημήτρης Αλεξίου, αναφέρθηκε στη συνεργασία με το ΠΕΑΚΙ προκειμένου να ενισχύσει κι αυτός με τους εθελοντές του την προσπάθεια των αθλητών μας.