Την επόμενη εβδομάδα η ανάδειξη του Κυπελλούχου

on .

KYPELLO

• Ξεκινούν σιγά-σιγά οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την επικύρωση της βαθμολογίας σε Α', Β' και Γ' κατηγορία, με το ποιες ομάδες θα μείνουν στην Α' και πόσες θα ανέβουν από τη Β' και τη Γ' καθώς και πόσες θα υποβιβαστούν από τη Β' Κατηγορία.
Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι το γεγονός πώς με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, η Θύελλα Κατσικάς έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια της Α΄ Ερασιτεχνικής και κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κατηγορία στην οποία η Ανατολή έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στον Α’ Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η Ζωοδόχος και στον Β’ Όμιλο ο Ολυμπιακός Βοτανικού. Στη Γ’ Ερασιτεχνική Βελισσάριο και Δαφνούλα ήταν οι πρωτοπόροι πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, σε Α΄ και Β’ Όμιλο αντίστοιχα.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ, προκειμένου να επικυρώσει τις βαθμολογίες και στη συζήτηση που θα επακολουθήσει τα μέλη θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Εκτός φυσικά από αυτά υπάρχει και η ανάδειξη του κυπελλούχου για την περίοδο 2019-20, η οποία φέτος θα γίνει με κλήρωση μετά την απόφαση της ΕΠΟ, μια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος οι ομάδες που είχαν φτάσει στα ημιτελικά και ελέω της πανδημίας δεν θα γίνουν οι αγώνες ρεβάνς, ούτε προφανώς και ο τελικός. Συγκεκριμένα, στην κληρωτίδα θα μπουν η Ανατολή, οι Χουλιαράδες, ο Αγροτικός Καστρίτσας και ο Αετός Νήσου.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ