Να λάβουν και οι ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800 ευρώ

on .

MPALA

• Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλαν σχετικό αίτημα στους κ.κ. Βρούτση και Αυγενάκη για να πάρουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800 ευρώ!
Θολό είναι το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι. Το τελευταίο νέο που προκύπτει είναι πως οι  Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος SL,  και  Λεωνίδας Λεουτσάκος, ομόλογός του της SL 2 και της FL, έστειλαν επιστολή στους Γιάννη Βρούτση και Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε και οι ποδοσφαιριστές να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ, μέσω της διευρυμένης λίστας του ΚΑΔ. Πλέον αναμένεται η απάντηση των Υπουργού Εργασίας και Υφυπουργού Αθλητισμού αντίστοιχα.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ειδικά στην Football League που έχουν το ίδιο ανάγκη το επίδομα των 800 ευρώ με κάθε άλλον εργαζόμενο!
Όμως το να πάρουν το επίδομα ποδοσφαιριστές όπως οι Βαλμπουενά, Μίσιτς, Λιβάγια, Μακέντα (ή οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας ή ξένος ειδικά από την SuperLeague) οι οποίοι έχουν τεράστια συμβόλαια θα είναι μια μεγάλη πρόκληση!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα και συνολικά η Super League 2 περιμένει να κινηθεί ανάλογα με το πως θα κινηθεί στο θέμα η Super League 1. Η λίγκα έχει αποφασίσει να γίνει τηλεδιάσκεψη εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να σταθμιστούν τα δεδομένα, όμως όσο η κατάσταση είναι ρευστή δύσκολα μπορούν να παρθούν οριστικές αποφάσεις.