ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K17

Κ17: Άρης - ΠΑΣ 2-0

Την ήττα γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη με 2-0 από τον Άρη.
Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε να δείξει πολλά πράγματα μιας και δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν γρήγορα το σκορ στο 7’ με πλασέ του Μανεσίδη.
Ο ΠΑΣ είχε δυο καλές στιγμές με ένα σουτ του Λάμα στο 20’ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 58’ και το σουτ του Τσέλιου.
Ο Άρης «κλείδωσε» τη νίκη στο 71’ με γκολ που σημείωσε ο Ίννος.
Άρης: Κυριαζής, Ίννος, Χρυσόπουλος, Μπάγκας, Βολανάκης, Σαλιάρης, Μανεσίδης, Σγουρός, Γραμματικόπουλος, Δασκαλάκης, Τσαπακίδης
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Παναγίδης, Τσιάτσιος, Πάγιος, Κρασάς, Χατζηιωάννου
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς (70’ Ζαρκαλής), Τσιούτσιος (51’ λ.τρ. Λεοντίδης), Ντούκας, Μπούμπας, Λάμα, Μπέλλος (46’ Καφενζής), Δημητρέλλος, Κύρκος (70’ Σκουτελιάς), Τσέλιος (63’ λ.τρ. Φερεντίνος).

* * * 

K15

Κ15: Άρης - ΠΑΣ 1-1

Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη που θα τις έδινε σημαντικές ελπίδες για να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Final-4 έχασε η Κ15 η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη.
Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι και αυτό σφραγίστηκε με ένα γρήγορο γκολ στο 9’ με τον Σάλο.
Η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου θα μπορούσε στο 18’ να κάνει το 0-2 με τον Κύργιο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άρη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 49’ σε 1-1 με τον Τανούλη.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, όμως ο Μουσιωτίτσας στο 72′ και ο Τσαργκοβίστας στο 76′ δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω. Μάλιστα ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αλμυρά στο 70′.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην δεύτερη θέση με 21 βαθμούς ωστόσο ο Άρης έχει την ισοβαθμία στις αναμετρήσεις του με τον ΠΑΣ.
Άρης:  Γεωργιάδης, Σεβαστίδης, Σούρλας, Τανούλης, Καλτσάς, Μπεκιαρίδης, Καρυπίδης, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου, Καραμπατάκης.
Έπαιξαν επίσης οι Τσομπανίδης, Κασακόγιας, Μακρής, Παλούκης, Μωϋσίδης
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Κουτσός, Καπατσέλης (76’ Χάιδας), Τζιφάκης, Σκαργιώτης, Χρήστου, Κύργιος (56’ Τσαργκοβίστας), Σάλο, Νίττας (76’ Τασούλας), Τζουβάρας (68’ Μουσιωτίτσας).