«Δεν πάτησε φρένο», Θύελλα Κατσικάς-Χουλιαράδες 2-0

on .

 KATSIKA XOULIARADES

• Με τη συμπλήρωση 2/3 στο πρωτάθλημα της Hall of Brands A’ Ερασιτεχνικής, η Θύελλα Κατσικάς διατηρεί απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Αγροτικό Καστρίτσας.
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα ξεπέρασε και το εμπόδιο των Χουλιαράδων, επικρατώντας με 2-0 στο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κατσικάς.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους Χουλιαράδες, όταν στο 4’ ο Τάτσης Γ πλάσαρε άουτ από τη σέντρα του Λώλη. Ο Λισγάρας στο 9’ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γούλας, ενώ στο 17’ ο Γιωτάκης έπιασε το γυριστό σουτ και ο Νάκος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Η Θύελλα μπήκε σε θέση οδηγού στο ματς στο 27’,όταν κέρδισε πέναλτι ο Νάνος και ο Γιάννης Νάκος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.
Οι Χουλιαράδες έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 40’. Ο Μιχαηλίδης έκανε το σουτ, ο Διαμάντης απομάκρυνε τη μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Τάτση που έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Κατσικάς είχε και πάλι απάντηση.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν μια πιο σοβαρή εικόνα, φτάνοντας σε ένα ακόμη γκολ, δημιούργησαν φάσεις, ενώ δεν απειλήθηκαν από την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα.
Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα έφτασε στον Γιωτάκη που έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των Χουλιαράδων έδιωξε τη μπάλα.
Στο 50’ η εκτέλεση φάουλ από τον Μιχάλη δεν είχε τύχη, ενώ στο 53’ από σέντρα του Γούλα, ο Νάκος κατέβασε τη μπάλα αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.
Η Θύελλα αγκάλιασε την υπόθεση νίκη στο 62’, όταν ο Γιωτάκης έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Νάκο και αυτός πλάσαρε ψύχραιμα τον συνεπώνυμό του για το 2-0.
Οι γηπεδούχοι από στατικές φάσεις προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί στη συνέχεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι το 2-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Νέου.
Διαιτησία: Νέος (Παπαλαζάρου-Γεωργίου Β)
Θύελλα Κατσικάς(Κοντοδήμας): Διαμάντης,Νάνος, Λισγάρας, Βαρτζιώτης Π, Πότσης,Τάτσης, Γούλας (73’ Βαρτζιώτης Β), Μούτσιος, Γιωτάκης (88’ Μαρούλης), Νάκος (87’Γιαννάκης), Κωνσταντινίδης (82’ Παππάς).
Χουλιαράδες(Τασιούλας): Νάκος,Τσακμάκης(64’Τάτσης Α),Κρανάς, Μιχαηλίδης, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (78’ Κούτλας), Πρέμος (54’ Γρίβας), Λώλης, Δάσκαλος, Τάτσης Γ.
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ 

* * * 

MIKRASIATES

Μικρασιάτες-Αγροτικός 1-4

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά πέρασε με νίκη 1-4 μέσα από το «Αγιά Σοφιά» επί των Μικρασιατών και στρέφει τώρα την προσοχή του στον προημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την Καστρίτσα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 14’ απείλησαν όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Κολοβό που βγήκε απέναντι από τον Αρχοντάκη όμως το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.
Ένα σουτ για τους φιλοξενούμενους στο 34’ δεν ανησύχησε τον Ζότα που μπλόκαρε τη μπάλα.
Μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 37’ με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί φάουλ με πάσα στον Αναγνωστόπουλο ο τελευταίος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Αρχοντάκη με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Φτάσαμε στο 42’ όπου ο διαιτητής είδε πέναλτι σε πέσιμο του Ντασιάκη από μαρκάρισμα του Στραγάλη με την εικόνα να μην δικαιώνει τον διαιτητή.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κολοβός στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΜ.
Στο δεύτερο μέρος είδαμε έναν Αγροτικό να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φέρουν κάποια αντίσταση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέκου Τάτση ο Αποστόλης Ηλίας ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 46’ και πέτυχε χατ-τρικ.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 55’ όταν ο Φερούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανανιάδη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζότα.
Η ολική ανατροπή του σκορ ήρθε για τον Αγροτικό στο 66’ ο Αλεξίου έγινε κάτοχος της μπάλας προσπάθησε να περάσει τον Παπαδόπουλο η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του παίκτη της ΑΕΜ όμως ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι, στη συνέχεια η μπάλα έμεινε στα πόδια του Αλεξίου που έκανε ατομική προσπάθεια και ο Μάντζιος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή εδώ να δίνει σωστά το πέναλτι.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ηλίας Α. κάνοντας το 1-2.
Σουτ του Μπαλαντάνη στο 80’ απέκρουσε τη μπάλα ο Αρχοντάκης.
Η νίκη «κλείδωσε» για τους φιλοξενούμενους στο 83’ με ωραία ατομική προσπάθεια του Ηλία Α. ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζότα.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 90’ ο Ηλίας Α.
Διαιτησία: Μπούμπας (Θανασιάς-Διαμάντης Λ.).
Μικρασιάτες: Ζότα, Μάντζιος, Πιλικίδης (70’ Μητρογιάννης), Ανανιάδης (59’ λ.τρ. Μαυρίδης), Αναγνωστόπουλος, Σιόντης, Μπαλαντάνης, Κολοβός, Παπαδόπουλος, Ντασιάκης.
Αγροτικός: Αρχοντάκης, Στραγάλης (46’ Ηλίας Α.), Τάσσος, Ηλίας Μ., Δρόσος, Τσουμάνης, Ρούμπης, Αλεξίου, Φερούλης (88’ Γκουγιάννος), Ηλίας Μ.(81’ Κτενάς), Τασιούλας (46’ Κουλούρης).

* * * 

Κόνιτσα-Μέτσοβο 2-0

Μια ακόμη εντός έδρας νίκη πήρε η Κόνιτσα επικρατώντας 2-0 του Μετσόβου και εδραιώθηκε στην πέμπτη της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας τα γκολ, τις ευκαιρίες και τα δοκάρια.
Η Κόνιτσα στο 27΄είχε το πρώτο της δοκάρι, με τον Κυρτζόγλου Α. από το ύψος της μεγάλης περιοχής, να στοχεύει το οριζόντιο δοκάρι του Σαράντζιου.
 Δεύτερο δοκάρι για την Πίνδο στο 45΄όταν  ο Μουρεχίδης εκτέλεσε φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, το γκολ για τους γηπεδούχους ήταν θέμα χρόνου, καθώς οι πάικτες του Στέλιου Σιώτα, μπήκαν φουριόζοι.
Στο 49΄η Πίνδος είχε και το τρίτο της δοκάρι στο ματς, με το σουτ του Λάμπρου να σταματά και πάλι στην οριζόντια δοκό της εστίας του Μετσόβου.
Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 56΄ με το σουτ του Κυρτζόγλου Α. από το ύψος της περιοχής,  να καταλήγει στα δίχτυα του Σαράντζιου, κάνοντας το 1-0.
Το Μετσόβου έμεινε με δέκα παίκτες  στο 75΄ με την αποβολή του Γιάννη Τσουλιάη, ο οποίος δέχθηκε αρχικά την δεύτερη κίτρινη και στην συνέχεια και την απευθείας κόκκινη κάρτα, για κράτημα και απώθηση αντιπάλου, αλλά και εξύβριση του διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 95΄για την Πίνδο, με τον Μπουκουβάλα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με πλασέ εντός περιοχής.
Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Αρβανίτης-Αλεξίου)
Πίνδος Κόνιτσας (Στέλιος Σιώτας): Γεωλδάσης, Βλάχος (83΄Τσιαλαμάνης), Καλές, Μήτσος, Σπανός Χ., Χαλούλος (85΄Σπανός Α.), Λάμπρου (90΄Κίτσος Φ.), Κυρτζόγλου Α., Γαλανός (83΄ Μπουκουβάλας), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
ΠΑΣ Μετσόβου (Κώστας Γκολφινόπουλος): Σαράντζιου, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Μαγκλάρας, Γοδέβενος, Γιοβανόπουλος (73΄Σταχούλης Σ.), Τσιόστας Κ., Τσουλιάης Κ., Τσουλιάης Θ., Τρίτος.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

* * * 

KRAPSH METSOBO

Κράψη-Πέραμα 5-0 

Για την 20η αγωνιστική της  Hall of Brands A’ Eρασιτεχνικής, ο ΠΑΣ Κράψης,  όντας αποτελεσματικός στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 5-0 της Προοδευτικής Περάματος.
Η Κράψη μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7’ μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Βύζας με κεφαλιά από σέντρα του Φαρμάκη νίκησε τον Κόρρο για το 1-0. 
Στο 9’ o Μάρκος Β έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Καράσας πήρε την κεφαλιά και ο Μπαρούτας έδιωξε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή.
Στο 19’ σε καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ο Λάππας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Ο Σταμούλης στο 23’ δέχθηκε την πάσα του Φαρμάκη, σούταρε από διαγώνια θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Κόρρος είχε απάντηση τόσο στο σουτ του Κολιού στο 39’ όσο και του Σταμούλη στο 42’.
Στο 63’ ο Σταμούλης αστόχησε εξ επαφής, ενώ στο 66’ ο Βύζας δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Κόρρο.
Το 73’ η Κράψη κέρδισε πέναλτι όταν ύστερα από προβολή του Καράσα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Διαμάντη.
Ο Κολιός ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 2-0.
Δυο λεπτά αργότερα, η Κράψη ουσιαστικά καθάρισε το ματς όταν ο Καρατζιάς με πλασέ έκανε το 3-0.
Η Προοδευτική δεν είχε τρόπο να βγάλει αντίδραση και η Κράψη έφτασε άνετα σε δυο ακόμη τέρματα με τον Κολιό με σουτ στο 82’ και τον Σταμούλη στην εκπνοή της αναμέτρησης, ενώ το σουτ του Τσομπάι ήταν άστοχο.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος-Παπαδημητρίου)
Κράψη (Σιαφάκας): Σταυρόπουλος, Μάρκο Ν(83’ Μπιστιόλης), Καρατζιάς (79’ Τσομπάι), Φαρμάκης, Καράσας, Σήτος (74’ Αλεξίου), Ζήσης (Κατσούδας), Κολιός, Βύζας, Σταμούλης, Μάρκος Β.
Προοδ. Περάματος (Στάθης): Κύρρος, Σίμος, Μανιώτης, Αλμπάνης, Παλάσκας Διαμάντης (78’ Ντόβας), Σταματόπουλος, Μηλίτσης (73’ Ντοντοβέτσι Ε), Λάππας, Παπαρούνας (68’ Ντοντοβέτσι Εμ), Μπαρούτας.
N. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Κόντσικα-Σερβιανά 0-3
Μικρασιάτες-Αγροτ. Αστέρας 1-4
Κράψη-Πέραμα 5-0
Καστρίτσα-Κρύα 6-0
Πίνδος Κόνιτσας-Μέτσοβο 2-0
Κοσμηρά-Ελεούσα 2-0
Αγία Μαρίνα-Αετός Νήσου 1-1
Κατσικά-Χουλιαράδες 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κατσικά 56 53-13
2. Καστρίτσα 52 60-13
3. Αγροτ. Αστέρας 48 48-13
4. Χουλιαράδες 43 55-22
5. Πίνδος Κόνιτσας 38 39-23
6. Μέτσοβο 32 49-33
7. Αετός Νήσου 31 38-30
8. Κράψη 33 52-24
9. Αγία Μαρίνα 29 37-27
10. Κοσμηρά 21 30-24
11. Ελεούσα 16 31-42
12. Μικρασιάτες 16 25-49
13. Πέραμα 15 24-49
14. Κρύα 13 27-53
15. Κόντσικα 9 20-55
16. Σερβιανά 0 7-125

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(7,8/03/2020)

Πέραμα - Κόντσικα
Σερβιανά - Αγροτ. Αστέρας
Μέτσοβο - Κοσμηρά
Αετός Νήσου - Καστρίτσα
Χουλιαράδες - Αγία Μαρίνα
Ελεούσα - Μικρασιάτες
Κρύα - Κράψη
Κατσικά - Κόνιτσα