Διεθνείς αγώνες σκοποβολής το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα

on .

TZOUNTO

• Πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια, ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ θα τιμήσει και φέτος την επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό  με δύο αγώνες.
Ο πρώτος είναι αγώνας λειοκάνου IPSC και θα γίνει αύριο, Σάββατο και ο δεύτερος είναι πιστολίου IPSC θα γίνει μεθαύριο, Κυριακή. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο σκοπευτήριο του Ομίλου στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα.
Η συμμετοχή είναι ήδη πολύ μεγάλη με διεθνείς παρουσίες από χώρες όπως την Αγγλία, την Βουλγαρία, την Ρωσία, την Γαλλία κλπ.
Από τη Γαλλία τιμά με την παρουσία του ο επί σειρά ετών Παγκόσμιος πρωταθλητής ERIC GRAUFELL και από τη Ρωσία η πλήρης ομάδα του Ομίλου από το  Ekaterineburg, ARCHNGEL MICHAIL η οποία για μια ακόμη φορά θα παραβρεθεί στα «Ελευθέρια» της πόλης.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκεκριμένη ομάδα μετακινείται με ιδιωτικό τζετ του αρχηγού της IGOR ALTUSHKIN, που θα προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και με τεράστιο φιλανθρωπικό και «φιλοεκκλησιαστικό» έργο. 
Και κοπή πίτας 
Με την ευκαιρία των αγώνων αυτών και την παρουσία πολλών παραγόντων της Ελληνικής Σκοπευτικής Οικογένειας και φυσικά αθλητών και συνοδών, αποφασίστηκε να γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου αύριο, Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στην καφετέρια LUNGOLAGO  (πλατεία Μαβίλη 13).
 Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, η πρόσκληση αφορά όλους τους φίλους του Ομίλου και είναι μια ευκαιρία συνεύρεσης και γνωριμίας εκτός των αθλητών που συναντιούνται στο σκοπευτήριο και άλλων φίλων, συγγενών και συνοδών και εκτός σκοπευτηρίου.