Εκτός Κ 19 και Κ 15 εντός η Κ 17 του ΠΑΣ

on .

K19

• Τρεις  αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η  Κ 19 σήμερα στις 14:30 στο γήπεδο της Ανθούπολης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και αυτό πρέπει να το δείξει απέναντι στην ομάδα της Λάρισας.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι Νικόλαος Κουτρομάνος και βοηθοί του οι Πέτρος Κάνιουρας και Απόστολος Καλογριανίτης όλοι από την Καρδίτσα.
Εντός με Λαμία η Κ 17
Στις 14:30  επίσης σήμερα η Κ 17 θα υποδεχθεί στο Epirus Football Arena την ουραγό ομάδα της Λαμίας.
Όπως έχουμε ξαναπεί μετά την απομάκρυνση του στόχου της εισόδου στο Final-4 ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης προσπαθεί να δίνει ευκαιρίες και σε παιδιά προερχόμενα από την Κ16 και Κ 15 για να μπορέσουν να ενσωματωθούν ώστε τη νέα χρονιά να είναι έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτό το επίπεδο.
Βέβαια στόχος είναι να κάνει η ομάδα καλές εμφανίσεις και να κερδίζει τα παιχνίδια ώστε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι η Αικατερίνη Βέργου από τη Θεσσαλία και βοηθοί της οι Γεώργιος Παπαλαζάρου και Δημήτριος Λαμπρούσης από τη Θεσπρωτία.
Στη Λάρισα η Κ 15
Η Κ 15 θα αγωνιστεί επίσης σήμερα ώρα 15:00 στη Λάρισα όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της ΑΕΛ.
Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου διεκδικεί με αξιώσεις τη 2η θέση που οδηγεί στο Final-4 και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει το τρίποντο από την αδύναμη ομάδα της Λάρισας ώστε να πιάσει την Ξάνθη που αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Νίτσας και βοηθοί του οι Νικόλαος Κουτουμπας και Θωμάς Πάλλας όλοι από τη Λάρισα.