ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ - Δόξα Δράμας 1-0

Σε ένα δυνατό παιχνίδι η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η αναμέτρηση ποιοτικά δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα μιας και ο αγώνας πήγε περισσότερο στη δύναμη παρά στην τεχνική. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε από τους φιλοξενούμενους.
Νωρίς - νωρίς ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 9’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαχαρα, ο Πόγιας ανέλαβε την εκτέλεση του όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας Θεοδοσιάδης απέκρουσε τη μπάλα. 
Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 25’ όταν ο Μπέλος εκτέλεσε κόρνερ ο Ντόντης έκανε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Φερεντίνο και αυτός με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ κράτησε με ευκολία αυτό το 1-0 και έτσι έφτασε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσίτος-Γκέλης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Μερτζιάνι, Ντόντης, Πόγιας, Γώγος, Μπέλλος (85’ Μερτύρης), Μαχαίρας, Μπούμπας (92’ Ναούμης), Ζαρκαλής (66’ Στεργίου), Καζαντσίδης, Φερεντίνος.
Δόξα Δράμας: Θεοδοσιάδης, Σέγκος (76’ Κυριακίδης), Γαλόπουλος, Μανωλεσάκης, Πετρίδης, Καπουσούζης, Τσιμισκίδης (82’ Κανταρτζής), Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Ελευθερόπουλος (40’ λ.τρ. Ιορδανίδης Α.), Ιορδανίδης.

* * *

K17

Κ17: Βόλος - ΠΑΣ 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Βόλο από την τοπική ομάδα.
Ο ΠΑΣ εκτός από τις ιώσεις είχε να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι και την ατυχία αφού τρεις φορές οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη σημάδεψαν τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Ο Βόλος πέτυχε δυο γκολ στο 20’ και στο 25’ και από εκεί και πέρα άρχισαν τα δοκάρια για τον ΠΑΣ στο 28’ με τον Περβανά, στο 42’με τον Δημητρέλλο και στο 60’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Περβανά. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε από το 40’ με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντούκας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμάνης, Λάκκας, Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Ζιώγας (46’ λ.τρ. Παπουτσής), Μπούμπας, Δημητρέλλος, Καφενζής, Περβανάς (78’ λ.τρ. Λεοντίδης).