«Έκοψε» πίτα και βράβευσε τους αθλητές του ο ΑΓΣΙ!

on .

AGSI

• Το Σάββατο το απόγευμα σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς και φίλους, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας και βράβευσης των τμημάτων που διακρίθηκαν το 2019, παρουσία του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και των αντιδημάρχων Ιωαννίνων κ.κ. Αϊβατίδη και Παππά, αλλά και πολλών παλαιμάχων αθλητών του Συλλόγου. 
Καλωσορίζοντας τους αθλητές ο πρόεδρος κ. Βαρλαμίτης αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχαν τα τμήματα του Συλλόγου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ομάδα και όλα τα τμήματά της. 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών της πόλης. 
Υπόσχεση για μεγαλύτερη ενίσχυση των ερασιτεχνικών συλλόγων έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Αϊβατίδης, καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Τέλος, ο έφορος του μπάσκετ, Νίκος Κασιούμης, έκανε τον σύντομο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και μαζί με τον κ. Βαρλαμίτη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Τα τμήματα που τιμήθηκαν ήταν η γυναικεία ομάδα και το μίνι που κατέκτησαν τα τοπικά πρωταθλήματα και το παιδικό που ήταν φιναλίστ στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ.