«Κωδικός»… Χανιά, από σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS FASH PANHGYRISMOI

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την κυριακάτικη (02/02, 14:45) αναμέτρηση με αντίπαλο τα Χανιά στο "Ζωσιμάδες" για την 15η αγωνιστική της Super League 2.
Η νίκη στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη ήταν σπουδαία και ενδεχομένως η πιο σημαντική από τις 10 που έχει κάνει μέχρι τώρα ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. 
Ο λόγος είναι ότι οι Γιαννιώτες με τη νίκη τους έκλεισαν άμεσα μια κακή παρένθεση, έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και μια ήττα από τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα για το πρωτάθλημα και σταμάτησαν την...όρεξη του Απόλλωνα Σμύρνης και των υπόλοιπων διωκτών. 
Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι οι Γιαννιώτες πήραν το τρίποντο χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γάλλος Λέο ήταν αποτελεσματικότατος και με δύο δικά του γκολ χάρισε το σπουδαίο διπλό κόντρα στον φορμαρισμένο Εργοτέλη του Γιάννη Ταουσιάνη.
Η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ περιλαμβάνει ακόμα σημαντικό παιχνίδι με έναν από τους διώκτες και τους διεκδικητές της δεύτερης θέσης, τα Χανιά. Η κρητική ομάδα επικράτησε 3-0 του Πλατανιά και είναι 5η θέση με 24 βαθμούς, οπότε το ματς χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα.
Να σημειωθεί ότι το χτεσινό ρεπό δεν αφορούσε όλους τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πέντε παίκτες προερχόμενοι από τραυματισμούς προπονήθηκαν μόνοι τους στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Συγκεκριμένα, οι Σιόντης, Κάστρο, Σεργκελασβίλι, Πανουργιάς και Ζιούλης έκαναν ατομικές προπονήσεις. Το κυρίως ερωτηματικό αφορά τους Σιόντη και Κάστρο και κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν την Κυριακή. 
Ο Σιόντης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, με δεδομένο ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε βγάλει μέρους του κανονικού προγράμματος. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις. Πάντως ανεξαρτήτως της νίκης στο Παγκρήτιο η απουσία των Σιόντη και Κάστρο στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανής σε ένα ακόμα παιχνίδι.