Εκτός έδρας αποστολές για Κ 19, Κ 17 και Κ 15

on .

k19

• Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 13:00 η Κ 19 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας την αντίστοιχη ομάδα.
Οι παίκτες του Νίκου Μπαδήμα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου και την ισοπαλία στον Καραισκάκη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κάνοντας ξεκίνημα από την Κέρκυρα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Καββαδίας με βοηθούς τους Ανδρέα Σερίφη και Στυλιανό Μερκούρη όλοι από την Κέρκυρα.
Την Τρίτη η Κ 17 στο Αγρίνιο
Για την Τρίτη 28 Ιανουαρίου μετατέθηκε το παιχνίδι της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη εξανεμίστηκαν οι οποίες ελπίδες υπήρχαν για είσοδο στο Final 4 και έτσι ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης στα εναπομείναντα παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες οι οποίοι δεν είχαν.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης από την Άρτα με βοηθούς τους Αθανάσιο Ντόμαρη και Ζώη Νάστο από την Πρέβεζα.
Στον ΠΑΟΚ η Κ 15
Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή θα έχει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου (13:30) η Κ 15 του ΠΑΣ η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Μετά την καταπληκτική εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 επί του Άρη ο ΠΑΣ πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος Παγώνης με βοηθούς τους Διαμάντη Αλμπάντη και Στυλιανό Κωνσταντινίδη όλοι από τη Μακεδονία.