Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον Εργοτέλη

on .

PAS ERGOTELHS 4 11 19

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και θα μπει στο τελικό της στάδιο η προετοιμασία για την κυριακάτικη (26/01, 5:00 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για την 14η αγωνιστική της Super League 2.
Μετά το ηχηρό «χαστούκι» και την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από τον Λεβαδειακό, οι Γιαννιώτες είναι υποχρεωμένοι να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να παλέψουν για τη νίκη προκειμένου να μην αφήσουν περιθώρια στους διώκτες τους να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας.
Στη σημερινή και κυρίως την αυριανή προπόνηση θα φανεί κατά πόσο θα μπορεί ο Γιαννίκης να υπολογίζει στους τραυματίες Σιόντη και Κάστρο. Τα δύο κεντρικά χαφ της γιαννιώτικης ομάδας υπέστησαν τράβηγμα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έλειψαν με τον Λεβαδειακό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην δύσκολη έξοδο στην Κρήτη.

Διαιτητής ο Αγγελάκης
Ο Άγγελος Αγγελάκης από τη Μακεδονία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο.
Βοηθοί του Αγγελάκη θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος και Νικόλαος Τοροσιάδης από τη Μακεδονία και τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος , επίσης από τη Μακεδονία.
Ο Αγγελάκης έχει ξαναδιαιτητεύσει φέτος ακόμα μια φορά παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα το νικηφόρο (1-2) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, όταν και είχε καταλογίσει πέναλτι σε βάρος του ΠΑΣ σε πέσιμο του Μάντζιου ύστερα από μονομαχία με τον Παντελάκη, φάση στην οποία είχε υπάρξει καταφανέστατο επιθετικό φάουλ του επιθετικού του Λεβαδειακού στον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ.

Πρόστιμο για το Κύπελλο
Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» και συγκριμένα για το άναμμα πυρσών και καπνογόνων.
Συγκεκριμένα, η γιαννιώτικη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.