Ανασύνταξη δυνάμεων και ηθικού ενόψει Εργοτέλη

on .

SIONTHS KASTRO PAS

• Μετά την απρόσμενη ήττα και το «χαστούκι» από τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένος να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και η προσοχή πλέον στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το συγκεκριμένο χρονικό σημείο είναι το πιο κρίσιμο της φετινής χρονιάς για τους Γιαννιώτες. Μετά τον αποκλεισμό και την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήρθε και το «σταβοπάτημα» με τον Λεβαδειακό και η πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό για τον Αργύρη Γιαννίκη και το τεχνικό επιτελείο είναι ο τρόπος που θα διαχειριστούν αυτή την ήττα καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια και κυρίως το ματς της Κυριακής είναι αρκετά επικίνδυνο.
Εδώ και 2-3 αγώνες ο ΠΑΣ δεν βγάζει την φρεσκάδα και την δημιουργικότητα που είχε σε όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ακόμα και στο νικηφόρο παιχνίδι με την Παναχαϊκή οι Γιαννιώτες δεν είχαν την απόδοση άλλων αγώνων. 
Οι τραυματισμοί των Σιόντη και Κάστρο σίγουρα αποτελούν πλήγμα, όμως είναι ένα ζήτημα αν υπάρχει βάθος στον πάγκο και αν μπορεί ο Γιαννίκης να βρίσκει αξιόπιστες ισάξιες λύσεις από παίκτες που δεν συγκαταλέγονται στους βασικούς.
Η ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ανοίξει τη διαφορά στο +9 από τον Απόλλωνα χάθηκε, όμως στο στρατόπεδο των Γιαννιωτών κοιτούν την επόμενη ημέρα. 
Ο αντίπαλος την Κυριακή Εργοτέλης είναι φορμαρισμένος και πέρασε με το εντυπωσιακό 2-4 από τα Περιβόλια των Χανίων κόντρα στον Πλατανιά. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Σιόντη και Κάστρο, οι οποίοι δύσκολα πάντως θα προλάβουν τον κυριακάτικο αγώνα. 
Χτες όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας και για σήμερα δόθηκε ρεπό από τον Αργύρη Γιαννίκη σε όλους τους παίκτες πλην των τραυματιών που θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης. 

Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3
Σε αλλαγή καναλιού που θα μεταδώσει το κυριακάτικο παιχνίδι προχώρησε η ΕΡΤ και έτσι το Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Super League 2 θα το δείξει η ΕΡΤ3.
Aρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports αλλά τελικά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, όπως και η αναμέτρηση των Χανίων με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής: Παρασκευή 24/1, 18.30: Χανιά - Πλατανιάς (ΕΡΤ3), Κυριακή 26/1, 15.00: Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου - Απόλλων Σμύρνης, 17.00: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ3), Δευτέρα 27/1, 14.30: Κέρκυρα - Λεβαδειακός, 15.00 Καραϊσκάκης - Παναχαΐκή (ΕRT Sports).