Δοκιμάζει σχήματα ο Αργύρης Γιαννίκης

on .

GIANNIKHS ARGYRHS 8 9 19

• Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στο «Ζωσιμάδες», αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.
Οι Κάστρο και Καρτάλης που ακολούθησαν την Τετάρτη ατομικά προγράμματα, χτες προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δεν τίθεται καν θέμα απουσίας τους ή μη συμμετοχής τους στον αγώνα της Δευτέρας. Άλλα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, πλην φυσικά των γνωστών απόντων Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη.
Ο Αργύρης Γιαννίκης δοκίμασε χτες διάφορους σχηματισμούς και πρόσωπα σε θέσεις και το πιθανότερο είναι να παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-4-2 και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ο Τρικαλινός τεχνικός θα μιλήσει σήμερα το μεσημέρι στις 14:15 στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το επερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμαριάς, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η προπόνηση της ομάδας.

Η πρώτη δόση της ΕΡΤ
Το χρώμα του χρήματος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ θα δουν σήμερα οι ομάδες της Super League 2 καθώς είναι προγραμματισμένη η καταβολή της πρώτης δόσης από τη δημόσια τηλεόραση.
Στο ΔΣ της Super League 2 την Τετάρτη συζητήθηκε το θέμα και γνωστοποιήθηκε ότι το συμφωνηθέν ποσό θα καταβληθεί από την ΕΡΤ σε πέντε δόσεις συνολικά μέσα στη χρονιά. Η πρώτη που θα καταβληθεί σήμερα θα περιλαμβάνει το 35% του ποσού που δικαιούται κάθε ομάδα και το υπόλοιπο 65% θα δοθεί σε τέσσερις δόσεις ανά δίμηνο, ουσιαστικά μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και αφού θα έχει λήξει το πρωτάθλημα.
Δηλαδή στα ταμεία του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα θα μπουν 212.625 ευρώ, όπως και στον Λεβαδειακό, ενώ στις υπόλοιπες εννιά ομάδες θα δοθούν από 120.400 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Χανιά θα πάρουν το ποσό αυτό. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη συμφωνία που υπάρχει ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός θα βάλουν συνολικά στα ταμεία τους 607.500 ευρώ καθαρά και οι υπόλοιπες ομάδες από 344.250 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει συμφωνήσει με την ΕΡΤ και βρίσκεται σε αντιδικία με τη δημόσια τηλεόραση, καθώς υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ από την περσινή περίοδο που αγωνίζονταν στη Super League.