Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

KRAPSH

Κράψη-Χουλιαράδες 1-2

• Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι το τελείωσαν με δέκα παίκτες και με αποβολή προπονητή λίγο πριν τη λήξη, οι Χουλιαράδες πήραν σπουδαία νίκη με 1-2 από την Κράψη, η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία όχι μόνο από το παιχνίδι, αλλά όπως μας είπαν οι άνθρωποι της και από τα προηγούμενα.
Όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες της Κράψης οι διαιτητές ακόμη και σε παιχνίδια που νίκησαν έκαναν κραυγαλέα λάθη εναντίον της ομάδας τους και με τη διαιτησία του αγώνα με τους Χουλιαράδες ξεχείλισε το ποτήρι.
Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει το κατάφεραν με ευκαιρίες ( με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στους Χουλιαράδες), με δοκάρι για την Κράψη και συνολικά τρία γκολ, αλλά και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μιχάλη που πέτυχε και τα δύο γκολ για τους Χουλιαράδες.
Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και μόλις στο 4’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σταμούλη να βρίσκεται σε θέση βολής και να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Θεμελή.
Άμεση ήταν η απάντηση των Χουλιαράδων στο 5΄ με τον Γρίβα να κάνει το σουτ και τον Σταυρόπουλο να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 18’ο Λώλης έκανε τη σέντρα ο Μιχαηλίδης το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Νέα ευκαιρία για τους Χουλιαράδες στο 23’ με τον Λώλη να κάνει το σουτ και πάλι όμως ο Σταυρόπουλος ήταν αυτός που είπε όχι.
Σουτ του Κακαράντζα στο 40΄ έδιωξε με τα πόδια τη μπάλα ο Σταυρόπουλος.
Η Κράψη έκλεισε το ημίχρονο με μια καλή ευκαιρία στο 43’ με τον Ζαμπέτα να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 52’ οι Χουλιαράδες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Λώλη από μαρκάρισμα του Φαρμάκη με τον παίκτη όμως της Κράψης να βρίσκει καθαρά τη μπάλα.
Η φάση που έφερε την έκρηξη στον πάγκο της Κράψης και την αντίδραση του προέδρου Γιάννη Πασιά ήρθε στο 58’ με τον Κακαράντζα να βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μάρκου Β. με τον διαιτητή Μπόσια να δείχνει το σημείο του πέναλτι ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο της Κράψης με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα ο προπονητής των γηπεδούχων Χρήστος Αγγέλης.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μιχάλης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ για τους Χουλιαράδες.
Σουτ του Γρίβα στο 64’ απέκρουσε τη μπάλα ο Σταυρόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 65΄ με τον Τζάλλα να κάνει τη σέντρα και ο Μιχάλης αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της Κράψης έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυρόπουλου (0-2).
Σαν να μην έφτανε αυτό η Κράψη στο 68’ έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μάρκος Β΄
Φάουλ του Κακαράντζα στο 69' απέκρουσε τη μπάλα ο Σταυρόπουλος.
Στο 70’ σέντρα του Τζάλλα κεφαλιά του Μιχαηλίδη η μπάλα λίγο άουτ.
Σουτ του Λώλη στο 78’ απέκρουσε ο Σταυρόπουλος.
Η Κράψη μείωσε σε 1-2 στο 79’ με τον Καρατζιά να κάνει τη σέντρα και ο Σταμούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεμελή.
Στο 83’ σουτ του Σταμούλη απέκρουσε τη μπάλα ο Θεμελής.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο προπονητής της Κράψης Χρήστος Αγγέλης διότι διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή.
Κράψη: Σταυρόπουλος, Μάρκος Ν., Καρατζιάς, Φαρμάκης,Μάρκος Β., Καράσας (62’ Ζήσης), Ζαμπέτας (72’ Τσομπάι), Κατσούδας (62’ Κολιός), Τσαρακλημάνης (72’ Αλεξίου), Σταμούλης, Βύζας.
Χουλιαράδες: Θεμελής, Τσακμάκης, Κρανάς, Κακαράντζας, Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (91’ Αλμπάνης), Μιχαηλίδης (94’ Δάσκαλος Α.), Γρίβας (84’ Τάτσης), Δάσκαλος Ι., Λώλης (80’Πρέμος).
Ευχαριστίες Κράψης σε Τσαρακλημάνη
Η Διοίκηση της Κράψης ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Τσαρακλημάνη ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο χθεσινό παιχνίδι με τους Χουλιαράδες μιας και διορίστηκε στην Κρήτη ως εκπαιδευτικός και αποχωρεί από την ομάδα
Η Διοίκηση του εύχεται ό,τι καλύτερο και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
* * *
KONTSIKA

Κόντσικα-Νησί 0-1

• Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Γιώργο Τσαμητρόπουλο, ο οποίος έκανε σημαντικές επεμβάσεις με κυριότερη την απόκρουση πέναλτι του Μαλάμου στο 90’, το Νησί πήρε μια σπουδαία νίκη 0-1 μέσα στην Κόντσικα.
Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Χρήστου Βαζάτη στην τεχνική ηγεσία προσπάθησαν και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ.
Οι σημαντικότερες από αυτές ήταν στο 26’ και στο 33’ όμως τόσο ο Τσάμος, όσο και ο Γκάνας δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό Τσαμητρόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Νησί κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να προσπαθεί να βγει επικίνδυνα προς την αντίπαλη εστία.
Φτάνοντας προς το τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Λούντζη και Γκόντζο όμως δεν βρήκαν δίχτυα.
Τελικά το Νησί κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 86’, όταν ο Τσιλίκης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Γκόντζος με προβολή από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι στο 88’ έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λούντζη.
Στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Κοτσίνας ανέτρεψε τον Πούλιο με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο βοηθός κ. Μωϋσιάδης υπέδειξε offside. Ο πάγκος του Νησιού διαμαρτυρήθηκε για το offside, ωστόσο οι διαιτητές σε συμφωνία τήρησαν την απόφαση για πέναλτι που ήταν και η σωστή αφού είχε προηγηθεί.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαλάμος, όμως, ο Τσαμητρόπουλος έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε τη μπάλα δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτησία: Πάνος Ι. (Μωυσιάδης, Λιόντος)
Κόντσικα: Γιαμβριάς, Μαλάμος, Παπαγιαννόπουλος, Γκάνας, Πέτσιος, Παπαδόπουλος, Σούμας (65΄ Ζέκιος), Μασούρας, Πούλιος, Μπάφας (85΄ Σταματάκης), Τσάμος (75΄ Κατσιγιάννης).
Νησί: Τσαμητρόπουλος, Τσιλίκης, Κονδύλης, Κοτσίνας, Αθανασίου, Κασίμης, Πολύζος (75΄ Τζιμογιάννης), Στογιαννης (46΄ Κουβάτης), Κοντογιάννης, Μπίλης (75΄ Λούντζης), Γκόντζος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
* * *
KASTRITSA

Καστρίτσα-Πίνδος Κόνιτσας 2-0
Δεν ζαλίζεται από την κορυφή ο Αγροτικός Καστρίτσας, καθώς για την 8η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής επικράτησε με 2-0 της Πίνδου Κόνιτσας, έχει το απόλυτο νικών και παραμένει σταθερά πρώτος.
Η ομάδα του Μ. Λιαπάκη πέτυχε από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και αυτή τη φορά η επικράτησή της δεν ήρθε με αγχωτικό τρόπο.
Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναυρόζογλου από μακρινή απόσταση.
Ο Γεωλδάσης στο 16’ βγήκε έξυπνα και μπλόκαρε τη μπάλα, όταν ο Μπισέλας πήγε να πασάρει στον Ορφανό. Οι φιλοξενούμενοι σε ένα δίλεπτο διάστημα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Ο Δημόπουλος στο 23’ εκτέλεσε φάουλ και ο Γρηγοριάδης απομάκρυνε σε κόρνερ και από την εκτέλεση αυτή ο Ρίζος πήρε την κεφαλιά προ του Λάμπρου με τη μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι σε νέο κόρνερ.
Στο 31’ο Γεωλδάσης είπε όχι σε σουτ του Θανάση, ο οποίος είχε δοκάρι στο 36’.
Η Πίνδος έμεινε με δέκα παίχτες στο 39’. Ο Σπαλιάρας έβγαλε μπαλιά στον Θανάση, αυτός πήγε να κρεμάσει τον Γεωλδάση που βγήκε εκτός περιοχής να τον μαρκάρει και τον ανέτρεψε με το πλασέ του Θανάση να είναι άστοχο. Ο διαιτητής Ντάρας του έδειξε απευθείας την κόκκινη, με τις αριθμητικές ισορροπίες στο ματς να αποκαθίστανται στο 45’ όταν αποβλήθηκε ο Ρίζος με δεύτερη κίτρινη πρίν την αποβολή, ο Χαλκίδης είπε όχι σε πλασέ του Ορφανού. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 58’. Ο Ορφανός πάσαρε στον Μπισέλα και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Χαλκίδη.
Από το σημείο αυτό και έπειτα, η Καστρίτσα έκανε ορθή διαχείριση του αποτελέσματος και είχε κάποιες στιγμές στο τέλος για ένα ακόμη τέρμα. Στο 85’ ο Ναυρόζογλου δεν μπόρεσε από θέση πλάγια να νικήσει τον Χαλκίδη, ενώ σουτ του Ορφανού ήταν άστοχο στο 87’. Η Πίνδος σε μια προσπάθεια με τον Λάμπρου νωρίτερα στο 75 δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι με τον Κρανά να σώζει.
Διαιτησία: Ντάρας (Τσάντας- Σπυρογιώτης)
Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Ρίζος, Τσιλιγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας (86’ Μπιστιόλης), Σπαλιάρας(90’ Αναστασιάδης), Θανάσης, Ορφανός (89’ Παπαβασιλείου), Ναυρόζογλου.
Πίνδος Κόνιτσας: Γεωλδάσης, Ζαχαρόπουλος, Καλές, Μήτσος, Σπανός Α, Κυρτζόγλου Σ(40’ Χαλκίδης), Βλάχος Χ(46’ Μουρεχίδης), Κυρτζόγλου Α, Τσαλιαμάνης, Δημόπουλος( 90’ Γαϊτανίδης), Λάμπρου.
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
* * *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κόντσικα-Αετός Νήσου 0-1
Κράψη-Χουλιαράδες 1-2
Ελεούσα-Σερβιανά 8-0
Πέραμα-Κρύα 2-1
Αγροτ. Αστέρας-Μέτσοβο 2-0
Μικρασιάτες-Κατσικά 1-4
Κοσμηρά-Αγία Μαρίνα 2-1
Καστρίτσα-Πίνδος Κόνιτσας 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Καστρίτσα 24 19-3
2.Αγρ. Αστέρας Άνω Καλαμά 22 22-4
3.Θύελλα Κατσικάς 20 17-5
4.Χουλιαράδες 15 18-10
5.Μέτσοβο 15 21-14
6.Αγία Μαρίνα 14 14-8
7.Κράψη 13 25-11
8.Κοσμηρά 13 14-8
9.Αετός Νήσου 12 13-14
10.Θύελλα Ελεούσας 8 15-14
11.Προοδευτική Περάματος 8 12-14
12.Πίνδος Κόνιτσας 7 8-13
13.Κόντσικα 5 10-18
14.Μικρασιάτες 4 8-25
15.Κρύα 3 5-22
16.Σερβιανά 0 2-40

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(16,17/11/2019)
Σερβιανά - Κρύα (16/11)
Μέτσοβο - Θύελλα Ελεούσας
Αετός Νήσου - Πέραμα
Πίνδος Κόνιτσας - Κράψη
Χουλιαράδες - Κόντσικα
Κατσικά - Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά (17/11)
Αγία Μαρίνα - Μικρασιάτες
Καστρίτσα - Κοσμηρά