Υπέρ της μεταφοράς του Κλειστού γηπέδου του Ελληνικού στα Γιάννενα…

on .

KLEISTO

• Με ανακοινώσεις τους, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα και το τμήμα μπάσκετ του ΑΓΣΙ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη σχετικά με την εγκατάσταση του προκάτ Κλειστού γυμναστηρίου του Ελληνικού στα Γιάννινα.
Στην μακροσκελή ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ο πρόεδρος Γιώργος Μάστακας, εκφράζει τη στήριξη της ομάδας στην απόφαση του Περιφερειάρχη που θα δώσει όραμα στις ομάδες και επικρίνει αυτούς που αντιδρούν λέγοντας ότι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό της περιοχής.
«Η γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ είναι στην Α1 και θα ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που έχει τους ίδιους στόχους και ένα τέτοιο γήπεδο θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο όραμα. Αφήστε τους υπόλοιπους που δε γνωρίζουν να θεωρητικολογούν στα καφενεία», καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπέρ και ο ΑΓΣΙ
Και το τμήμα μπάσκετ του ΑΓΣΙ χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειάρχη για μεταφορά του Κλειστού. Επισημαίνει την τεράστια ώθηση που θα δώσει στον αθλητισμό των Ιωαννίνων, αλλά παράλληλα θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και στην οικονομία της περιοχής. Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι ο ΑΓΣΙ θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας και απευθύνει έκκληση για τη γρήγορη υλοποίηση της απόφασης.
Και ο Θρύλος Ιωαννίνων
Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Θρύλου Ιωαννίνων και ιδρυτής της Ακαδημίας Μπάσκετ Ντούγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «ήρθε η ώρα η πόλη των Ιωαννίνων, που για πολλά χρόνια είχε αδικηθεί, να αποκτήσει ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ στο οποίο θα μπορούν να φιλοξενηθούν σπουδαίοι αγώνες και μεγάλες διοργανώσεις. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες αφού θα τους προσφέρονται τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και οι ομάδες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο».