Ο ΠΑΣ δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Εργοτέλη

on .

PAS GIANNENA PROPONHSH 1 11 19

• Με σοβαρότητα ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Δευτέρα (5 μ.μ.) τον Εργοτέλη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Super League2.

O προπονητής Αργύρης Γιαννίκης στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο Εργοτέλης παρά την μηδενική βαθμολογική συγκομιδή του, δεν είναι εύκολη ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Η προετοιμασία της ομάδας μπήκε από χθες στην τελική ευθεία, με τον Τρικαλινό προπονητή να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κρίζμαν, Ράντοβατς, αλλά και των γνωστών τραυματιών Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Κάστρο.
Το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, στη συνέχεια αγωνιστικά τετράγωνα με τακτικό προσανατολισμό και στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία και θετικό κλίμα ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα.
Να σημειωθεί ότι κατόπιν εισήγησης του Γιαννίκη ορίστηκε τέταρτος αρχηγός στον ΠΑΣ ο Πίτου Γκαρσία. Παρά τη σύντομη παρουσία του στα Γιάννινα ο 35χρονος Αργεντινος εχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Θα είναι τέταρτος αρχηγός στη λίστα μετά τους Σκόνδρα, Μπουκουβάλα και Νικολιά.

Οι δηλώσεις Γιαννίκη
Προσεκτικός και μετρημένος ενόψει Εργοτέλη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη πλέον εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Γιαννίκης.
Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, είπε ότι η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το ότι είναι παιχνίδι πρωταθλήματος και αυτό δείχνει επιτέλους ότι μπαίνουμε σε ροή, είμαστε αισιόδοξοι.
Για τα προβλήματα τραυματιών εξήγησε ότι οι Κάστρο, Κρίζμαν και Ράντοβατς κάνουν ατομικό πρόγραμμα. «Υπάρχουν ερωτηματικά, θα δούμε αν ο Κρίζμαν είναι υγιής μέχρι τη Δευτέρα και ο Κάστρο. Ο Γιώργος Ξύδας επανήλθε από τον τραυματισμό του και μπορεί να κάνει κανονικά προπονήσεις», ανέφερε.
Για τις πρώτες εντυπώσεις από το πρωτάθλημα, είπε ότι «πρέπει να παίξουμε 10-11 παιχνίδια για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Βλέπουμε ομάδες όπως ο Καραϊσκάκης να είναι μπροστά. Πιστεύω ότι μετά από δέκα παιχνίδια θα έχουμε μια καθαρή εικόνα για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν κάτι προς τα πάνω και ποιες ομάδες θα παλέψουν. Σίγουρα υπάρχουν δύσκολες ομάδες, ομάδες που έχουν προσδοκίες αλλά και ομάδες που δεν έχουν κάποιο στόχο και μπορούν να αποτελέσουν έκπληξη».

Παρασκευή το Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ στα Χανιά, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, όπως και τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Εργοτέλη.
Είναι λογικό η δημόσια τηλεόραση να καλύπτει τα παιχνίδια του ΠΑΣ, που είναι η πιο εμπορική ομάδα της κατηγορίας, όμως αυτό δημιουργεί προβλήματα τόσο στην ομάδα όσο και στον φίλαθλο κόσμο της.
Το απόγευμα της Παρασκευής είναι μια εργάσιμη ημέρα και ώρα και είναι η δεύτερη φορά μετά τη Λιβαδειά που ορίζεται παιχνίδι της ομάδας της Ηπείρου για Παρασκευή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 8/11/19 17:00 Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα EΡΤ SPORTS.
Κυριακή 10/11/19 14:45 Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς EΡΤ SPORTS. 14:45 ΑΕ Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός. 15:00 Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας. 15:00 Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή
Δευτέρα 11/11/19 17:00 Εργοτέλης – Κέρκυρα EΡΤ SPORTS