Επιτυχίες για τους Γιαννιώτες στο Τουρνουά μικρών ηλικιών

on .

PINGPONG

• Περίφημα τα πήγαν οι Γιαννιώτες αθλητές στο 2ο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-20, που διεξήχθη πρόσφατα στην Κοζάνη. Στην κατηγορία Παμπαίδων σε σύνολο 34 αθλητών από όλη την Ελλάδα το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κοσμάς και το χάλκινο μετάλλιο ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης, της Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Στην 16άδα μπήκε ο ηλικιακά μικρός της παρέας των Παμπαίδων Σπύρος Χρήστου με θαυμάσιες εμφανίσεις.
Στην κατηγορία Παίδων σε σύνολο 53 αθλητών, επίσης εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι πέντε Παίδες, Δημήτρης Μαχαιράς, Χρήστος Κοντοδήμας, Δημήτρης Λευθεριώτης, Σπύρος Κατσούρας, Τηλέμαχος Χρήστου, ενώ στις Παγκορασίδες η Βασιλική Γκογκάκη αν και για πρώτη φορά συμμετείχε σε επίσημους αγώνες τα πήγε πολύ καλά.
Δύο διοργανώσεις
Η Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) έχει συμπεριλάβει στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων της δύο μεγάλες διοργανώσεις για τη περιοχή μας. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο 2020 στο Μέτσοβο θα διεξαχθεί το 8ο Πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών και στα Ιωάννινα τέλη Μαΐου 2020 ο τελικός των 16 καλύτερων αθλητών από όλες τις ηλικιακά μικρές κατηγορίες.