Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε η Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

on .

KYPELLO ERASITEXNON

• Επτά αναμετρήσεις περιελάμβανε, χθες, η πρώτη δόση της Β’ φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, χωρίς να σημειωθεί κάποια έκπληξη, ενώ οι αναμετρήσεις σε Δροσοχώρι και Κόνιτσα κρίθηκαν στην παράταση.
Στο γήπεδο του Δροσοχωρίου, η τοπική ομάδα με την Πίνδο Κόνιτσας αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια, με το Δροσοχώρι στις καθυστερήσεις να μένει με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Θεοχάρη και στην παράταση με δυο γκολ των Κίτσου και Μήτσου, η Πίνδος πήρε την πρόκριση με 2-4.
Στην Κόνιτσα, το Ασβεστοχώρι πήρε την πρόκριση με σκορ 1-2 στην παράταση, ενώ στο «Λέανδρος Καμηνάς» η Κράψη με γκολ του Τσαρακλημάνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την πρόκριση με 1-2 απέναντι στο Σταυράκι.
Χωρίς δυσκολία επικράτησαν η Θύελλα Κατσικάς και ο Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά, οι οποίοι νίκησαν με 5-0 και 2-0 Πράμαντα και Βουνοπλαγιά, αντίστοιχα.
Το εισιτήριο στην επόμενη φάση πήρε ο Αετός Νήσου που νίκησε με 2-4 την Α.Ε Μικρασιατών, ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον και στο φινάλε.
Στο 85’ ο Πρέντζας έκανε το 1-3 για το Νησί, στο 90’ ο Μπαλαντάνης μείωσε σε 2-3 για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 στις καθυστερήσεις ο Πρέντζας.
Τέλος, οι Χουλιαράδες επικράτησαν με 3-0 του Νεοχρόπουλο, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.
Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:
Θύελλα Κατσικάς - Πράμαντα 5-0
Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά - Αλμυρός Βουνοπλαγιάς 2-0
Σταυράκι 2009 - ΠΑΣ Κράψης 1-2
ΑΕΜ - Αετός Νήσου 2-4
Δροσοχώρι - Πίνδος Κόνιτσας 2-4 παρ. (2-2 κ.α.)
ΠΑΟ Κόνιτσας - Ασβεστοχώρι 1-2 παρ. (1-1 κ.α.)
Χουλιαράδες - Νεοχωρόπουλο 3-0
Την επόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η Β' φάση με τα εξής παιχνίδια:
Κάστρο - Ρωμανό
Πέραμα - Πετσάλι
Ελεούσα - Ηλιόκαλη
Μέτσοβο - Ραφταναίοι
Λογγάδες - Χρυσοβίτσα
Δαφνούλα - Καστρίτσα
Αγία Μαρίνα - Κοσμηρά
Κόντσικα - Ανατολή