Στο ΠΕΑΚΙ το αυριανό φιλικό ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλωνα Λάρισας

on .

PAS NIARXAKOS

Σε αλλαγή έδρας προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς το «Ζωσιμάδες» δεν θα είναι διαθέσιμο και έτσι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Οι εργασίες που ξεκίνησαν για τη συντήρηση και την επισπορά του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή εκεί του αυριανού φιλικού. Μάλιστα, λόγω του ότι τα πρώτα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League 2 με Παναχαϊκή και Λεβαδειακό είναι εκτός έδρας σε Πάτρα και Λιβαδειά αντίστοιχα, όπως και το παιχνίδι κυπέλλου με Ασπρόπυργο ή Ελασσόνα, δίνεται η χρονική δυνατότητα να γίνει σωστά η συντήρηση του χορταριού, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα κατά τους χειμερινούς μήνες. Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΣ στο «Ζωσιμάδες» θα είναι πιθανότατα το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.
Έτσι ο αυριανός φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας του Γιάννη Μπελά θα γίνει αναγκαστικά στο Πανηπειρωτικό Ανατολής. Η ώρα έναρξης δεν άλλαξε, το φιλικό θα ξεκινήσεις στις 17:30 και θα έχει ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Αποχαιρετισμός με αιχμές...
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο απέστειλε ο απερχόμενος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, εξηγώντας εν μέρει τους λόγους της αποχώρησής του, ενώ αφήνει και κάποιες αιχμές. Το δεξί χέρι του Χριστοβασίλη, που ήταν το μάτι και το αυτί του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε να αποχωρήσει και στο μήνυμα που δημοσιεύει αθλητική αθηναϊκή εφημερίδα αποχαιρετά, ενημερώνοντας ότι θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι την Κυριακή ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Νιαρχάκου αναφέρει: «Καλησπέρα θα ήθελα να έχετε μία ενημέρωση από εμένα και να γνωρίζετε πως έχουν ακριβώς τα πράγματα. Το Σάββατο 14/9/2019 Και ώρα 14:20 Ενημέρωσα τον Πρόεδρο κύριο Χριστοβασιλη ότι σταματάω από την ομάδα και ότι είναι οριστική η απόφαση μου. Εν συνεχεία ενημέρωσα και τον προπονητή μας κύριο Γιαννικη Αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κύριο Πεδιαδιτάκη. Με παρακάλεσε ο κύριος Χριστοβασίλης, ο πρόεδρος μας, να μείνω μέχρι την Τρίτη ως που να έχει βρει τον αντικαταστάτη μου. Και εκ νέου με παρακάλεσε να μείνω μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 ώστε σίγουρα και οριστικά να ‘χει βρει το αντικαταστάτη μου σ’ αυτές τις εννιά μέρες (Η συζήτησή μας έγινε δια μέσω μηνυμάτων καθώς εγώ δεν ήμουν σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση). Αυτονόητο βέβαια και αμέσως δέχτηκα να κάτσω αυτές τις εννέα ημέρες μέχρι να έρθει οριστικά ο αντικαταστάτης μου. Επειδή η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και είναι μία και στα 9,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα πάντα ήμουν κρυστάλλινος απέναντι σας, οφείλω να σας ενημερώσω να ξέρετε την όλη αλήθεια και πραγματικότητα. Δυστυχώς στη ζωή μου την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Και ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όπως έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο θα αποχωρήσω. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Δημήτρης Νιαρχάκος».

Χωρίς Γιαννίκη η προπόνηση
Δίχως τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και του αυριανού φιλικού με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Τρικαλινός προπονητής της γιαννιώτικης ομάδας ζήτησε ολιγοήμερη άδεια για να μεταβεί στη Γερμανία για προσωπικές του υποθέσεις και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα. Έτσι η χτεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού προπονητή Νίκου Μπαδήμα, ενώ απουσίαζε και ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός.
Η προπόνηση έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικούς απόντες τους γνωστούς τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη. Ο Ξύδας ξεκίνησε αποθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στο κυριακάτικο φιλικό με την Κέρκυρα.