Σήμερα η απόφαση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

on .

XOYTESIOTHS ELEYTHERIOS

• Κρίσιμο και κομβικό θεωρείται το σημερινό ΔΣ της Super League 2, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 13:00 στα γραφεία της νεοσύστατης κατηγορίας.
Το κυρίαρχο ζήτημα φυσικά είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League 2 αφού ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης από την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποφασιστεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να έχουν πέσει οι υπογραφές για τα τηλεοπτικά τα πάντα είναι ρευστά και είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ενίσχυση στους τερματοφύλακες
Στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα προχώρησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Ο Χουτεσιώτης είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία όντας γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1994 και έρχεται στα Γιάννινα με ελεύθερη μεταγραφή από τους Πειραιώτες. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Ολυμπιακού και έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17-18-19-21 της Εθνικής Ελλάδος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ, ο Χουτεσιώτης σημείωσε: «Ο ΠΑΣ φέτος θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη κατηγορία της Super League 2 και όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να την ανεβάσουμε εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και τη διοίκηση της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».
Με την απόκτηση του Χουτεσιώτη ο αριθμός των τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα που υπάρχουν στο ρόστερ ανέβηκε στους τέσσερις. Πέραν του Χουτεσιώτη, υπάρχουν ήδη οι Γιαννίκογλου, Περιστερίδης και Βενετικίδης.
Το δεδομένο για τον ΠΑΣ είναι ότι δεν ενισχύθηκε μέχρι στιγμής στο επιθετικό κομμάτι, εκεί δηλαδή όπου χρειάζεται και την περισσότερη ενίσχυση. Οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 του μηνός και δεν αποκλείεται μία κίνηση της τελευταίας στιγμής, κάτι που υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς και ο Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά το σαββατιάτικο φιλικό με τον Θεσπρωτό (3-1).
• Αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι στη σελίδα 7.