Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συναντήθηκε με τον Γ. Μαυρωτά

on .

mavrotas

• Τον νέο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά υποδέχθηκε το Σάββατο η υπό παραίτηση Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας, όπου διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων.
Ο κ. Μαυρωτάς ξεναγήθηκε αρχικά σε όλες τις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας (και στο ΚΕΚΩΠ) και στη συνέχεια στο ΕΣΙ «Ζωσιμάδες». Τέλος, ο πρόεδρος και μέλη της ΕΔ υποδέχθηκαν τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού στα γραφεία της διοίκησης στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Μετά από ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, ακολούθησε σύσκεψη και ενημέρωση για σημαντικά ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα ΕΔ και η ΓΓΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΚΙ, με την απερχόμενη διοίκηση να διαβεβαιώνει τον κ. Μαυρωτά πως θα είναι στην διάθεσή του, για ό,τι χρειαστούν οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για το β’ κλειστό
Στο μεταξύ, ο Γ.Γ.Α. σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης τόνισε πως μπορεί να καταστήσει τα Γιάννενα έναν αθλητικό πόλο πολύπλευρο, κάτι που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητικό τουρισμού στον οποίο, όπως είπε, ρίχνει ιδιαίτερο βάρος η νέα Κυβέρνηση.