Σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα «μαθαίνει» το πρόγραμμα της Super League2

on .

PAS 27 8 19

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και συνεχίστηκε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει και των δύο φιλικών αναμετρήσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η χτεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 19:00 στο ΠΕΑΚΙ και το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΣ είναι πως είδε τον Σέρβο Ντούσαν Πάντελιτς να βγάζει όλο σχεδόν το πρόγραμμα της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ συμμετείχε κανονικά και στο δίτερμα που έγινε στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος. Αντίθετα, ατομικό λόγω κάποιων ενοχλήσεων ακολούθησε ο Ζιούλης. Το Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί στα Γιάννινα δύο ομάδες της κατηγορίας του σε αντίστοιχες φιλικές αναμετρήσεις. Αρχικά το Σάββατο την Παναχαϊκή στις 18:30 και μια ημέρα αργότερα, την Κυριακή την ίδια ώρα, τον Καραϊσκάκη Άρτας. Τα δύο φιλικά αυτά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αργύρη Γιαννίκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική της ομάδας της Ηπείρου κόντρα σε ομάδες που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα.

Σήμερα η κλήρωση της Super League 2
Τους αντιπάλους του και το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Super League 2 θα μάθει σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος στα γραφεία της νεοσύστατης κατηγορίας. Παρά τις αντιρρήσεις κάποιων ομάδων που ήθελαν την αναβολή της κλήρωσης, η Super League 2 ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή της κλήρωσης μετά το πέρας του ΔΣ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13:00. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του σημερινού ΔΣ συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Νέων, το οποίο πιθανότατα θα γίνει σε δύο ομίλους. Επίσης, θα εγκριθεί η οικονομική εγκύκλιος του πρωταθλήματος της Super League 2.