Την ερχόμενη Τετάρτη η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2

on .

klirotida

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, με την σέντρα να δίνεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 15 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, μιας και φαίνεται ότι ξεπερνιέται ο «σκόπελος» των τηλεοπτικών.
Η ΕΡΤ φέρεται να είναι διατεθειμένη να αυξήσει λίγο το budget για τις ομάδες της κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα με μια σειρά διατάξεων που έχουν να κάνουν με την φορολογία των συμβολαίων να υπάρξει μια σχετικά μικρή μείωση στα αρχικά συμβόλαια που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη ηγεσία της δημόσιας τηλεόρασης με τις παραινέσεις και του τότε Γ.Γ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.
Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, στην οποία όμως μόνο εφτά από τις 12 ομάδες παρέστησαν. Αναλυτικά το «παρών» έδωσαν οι ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Κασσιόπη, ενώ δεν παρέστησαν οι Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης.
Χωρίς να σημειωθεί απαρτία λοιπόν διεξήχθη το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να ενημερώνει όσα μέλη της λίγκας παραβρέθηκαν για τα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο μάλιστα θα καλέσουν και στην κλήρωση του πρωταθλήματος!
Πρωτάθλημα Κ19
Βήματα… πίσω φαίνεται ότι γίνονται στο πρωτάθλημα των Κ19. Παρόλο που στο χθεσινό Δ.Σ. δεν οριστικοποιήθηκε τίποτε, φαίνεται ότι οι ομάδες προσανατολίζονται στο να δημιουργηθούν δυο όμιλοι των 6 ομάδων χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:
«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος.
Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές Δ.Σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».