Η «Καλλιπάτειρα» αρωγός στο Πανευρωπαϊκό Νέων

on .

KALLIPATEIRA KOPHLASIA

• Aντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων (U23), τη μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας εδώ και δεκαετίες, το οποίο διεξάγεται 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Παμβώτιδα και οι προετοιμασίες εντείνονται.
Στην προσπάθεια αυτή αρωγός έρχεται να σταθεί το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», συνεχίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Η «Καλλιπάτειρα» θα στηρίξει τη σημαντική αυτή για τα Γιάννενα διοργάνωση χορηγώντας το ποσό των 11.500 ευρώ!
Η ανακοίνωση
Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Συντονίστρια Ιωαννίνων της «Καλλιπάτειρα» κ. Κατερίνα Μπότσιου, η οποία επισκέφθηκε, επικεφαλής μελών του Σωματείου, τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μάρθα Παλαιοπάνου και τον Έφορο Κωπηλασίας του Ομίλου Αθανάσιο Κιτσάκο.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Μπότσιου, «τα τελευταία χρόνια τα Γιάννενα εξελίσσονται διαρκώς τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο πόλο έλξης τουριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος. Είναι φανερό ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων παρακολουθεί αυτό το μετασχηματισμό της πόλης και ανοίγει τον βηματισμό του σε ολοένα και μεγαλύτερες διοργανώσεις».
Η Συντονίστρια Ιωαννίνων της «Καλλιπάτειρα» τόνισε επίσης: «Εμείς και ιδιαίτερα η Πρόεδρός μας, Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων κ. Κατερίνα Παναγοπούλου ακολουθήσαμε την ίδια διαδρομή. Στηρίξαμε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων του 2016 και συνεχίζουμε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη χορηγία, στηρίζοντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας ως ‘Καλλιπάτειρες’. Να στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητικών σωματείων και των αθλητών που προάγουν με τον αγώνα τους την Ολυμπιακή αξία του ευ αγωνίζεσθαι δημιουργώντας θετικά πρότυπα για τη νεολαία μας».
Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Συντονίστρια Ιωαννίνων του Σωματείου Κατερίνα Μπότσιου και όλες τις κυρίες – μέλη του για τη σημαντική συμβολή τους στην διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας U23.