Καρέ μεταγραφών και ανανεώσεων στον Σπάρτακο

on .

spartakos

• Συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ ο Σπάρτακος Ιωαννίνων.
Τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές παιχτών.
Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκει πλέον ο Παναγιώτης Θώδης. Ο δυναμικός Power Forward-Center με παρουσία σε Γ εθνική με την ομάδα του ΑΓΣΙ καθώς και το επιτυχημένο πέρασμά του από το εφηβικό του Παναθηναϊκού, θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά του Σπάρτακου τη φετινή σεζόν.
Μια άλλη προσθήκη που ανακοίνωσε είναι αυτή του νεαρού (22 ετών) Μάρκου Μπαζάκα.
Ο υψηλόσωμος Forward την περασμένη σεζόν τερμάτισε στις πρώτες θέσεις των σκόρερ αγωνιζόμενος κυρίως με την ομάδα Under 21 στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ με μέσο όρο πόντων 17,6 σε 16 παιχνίδια, ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής και στην αντρική ομάδα του ΑΓΣΙ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.
Αναφορικά με τις ανανεώσεις καλαθοσφαιριστών, ο Σπάρτακος ,με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε την παραμονή στην ομάδα των Ντίνου Λαμπρόπουλου, Κώστα Κόρδα, Αποστόλη Θεοχάρους και Αποστόλη Κολιγιώτη.
Επίσης εκτός από τους 17χρονους Παναγιώτη Δήμο και Γρηγόρη Κούργια που πήραν και την περσινή σεζόν πολύ χρόνο συμμετοχής και λογίζονται πλέον βασικά στελέχη της αντρικής ομάδας, προωθούνται από την Under 21 και παίρνοντας χρόνο συμμετοχής άλλοι δύο 17χρονοι ο Χάρης Κύρκος και ο Βασίλης Βαράκας, καθώς και ο 19 χρόνος Χρήστος Μπεσίρης.