Απαιτεί τήρηση των συμφωνηθέντων στα τηλεοπτικά η Super League 2

on .

PAS PROETOIMASIA KARPENHSI IOYLIOS 2019

• Αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω στο θέμα των τηλεοπτικών και να φθάσει μέχρι τέλους είναι το Δ.Σ. της Super League 2 όπως διαφάνηκε από την χθεσινή συνέλευση.
Οι πρόεδροι των ομάδων, ομόφωνα, αποφάσισαν να κρατήσουν την ίδια άκαμπτη στάση και δεν πρόκειται να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα, ενώ αποφάσισαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών και Νέων να πάρουν παράταση ως τις 5 Αυγούστου. Άλλωστε σε συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον νέο Γ.Γ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έλαβε την διαβεβαίωση ότι το θέμα των τηλεοπτικών θα έχει λυθεί στο επόμενο δεκαήμερο.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να παρουσιαστεί το νέο λογότυπο του πρωταθλήματος όταν θα γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος (σίγουρα μετά την προκήρυξη), ενώ αποφασίστηκε και η νέα μπάλα του πρωταθλήματος να είναι η NIKE MAGIA.
Πολύ δουλειά  στο Καρπενήσι
Ήρεμα κυλάει η προετοιμασία στο Καρπενήσι με τον Αργύρη Γιαννίκη να βγάζει το… λάδι στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ. Διπλή προπόνηση είχε και χθες το πρόγραμμα, με το πρωί οι παίκτες να έχουν ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση σε αγωνιστικά τετράγωνα τακτικής και συνέχισαν με παιχνίδια τακτικής. Η προπόνηση έκλεισε με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό παιχνίδι. Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται και σήμερα με πρωινή στις 8.00 και απογευματινή στις 18.00.