Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα»

on .

PAPPAS GIORGOS GEORGIOY XRHSTOS 23 7 19

• Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έτους 2019 -2020, όπως ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».
Οι Κάρτες Διαρκείας είναι οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της και κοστολογούνται 50 ευρώ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους 15 αγώνες που θα δώσει η ομάδα ως γηπεδούχος για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, καθώς και τους αγώνες Κυπέλλου που θα δοθούν στην έδρα της.

Χορηγός η DIMSTEL
Χορηγός των καρτών διαρκείας είναι η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή μας από το 2011 και πρόκειται για μια αμιγώς γιαννιώτικη εταιρία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την διάρκεια της χρονιάς η DIMSTEL σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας θα κληρώνει για τους κατόχους διαρκείας προϊόντα της.
Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής Χρήστος Γεωργίου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της DIMSTEL στην ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων και παρέδωσε στον αντιπρόεδρο της εταιρίας Γιώργο Παππά, το πρώτο διαρκείας, ευχαριστώντας τον για την τόσο ευγενική χορηγία.
Από την πλευρά του ο κ. Παππάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και τόνισε ότι η στήριξη του ερασιτεχνικού τοπικού αθλητισμού είναι ευθύνη όλων.

***
Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στα Ζαχαροπλαστεία «Μάντζιος» και από τα μέλη της Διοίκησης του «ΒΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC».
Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC).