ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΠΑΣ

on .

PAS GIANNINA 21 7 2019

• Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει σήμερα στο Καρπενήσι και τις επόμενες 10 ημέρες η ομάδα της Ηπείρου θα παραμείνει στην πρωτεούσα της Ευρυτανίας. δουλεύοντας ενταντικά με καθημερινές διπλές προπονήσεις το «χτίσιμο» του συνόλου ενόψει της νέας σεζόν.
Μπορεί και φέτος να επιλέχθηκε το Καρπενήσι ως προορισμός για το κυριότερο στάδιο προετοιμασίας και το ξενοδοχείο Avaris θα φιλοξενήσει την αποστολή των Ηπειρωτών, όμως τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά από όλες τις πλευρές. Τα πρόσωπα των περασμένων ετών αποτελούν παρελθόν, από το τεχνικό επιτελείο μέχρι και ένα μεγάλο αριθμό παικτών. Η αλλαγή κατηγορίας, η μείωση του μπάτζετ και η επιχειρούμενη ανανέωση δημιουργούν νέο... οδικό χάρτη πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σημαντική διαφοροποίηση της φετινής χρονιάς είναι ότι ο ΠΑΣ ανεβαίνει στο Καρπενήσι τέλος Ιουλίου σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το πρωτάθλημα της Super League 2, όπως θα ονομαστεί η νεοσυσταθείσα κατηγορία, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου. Η χρονική αυτή διαφοροποίηση ίσως δημιουργήσει πρόβλημα σχετικά με τα φιλικά, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί διαθέσιμη ομάδα και το πιθανότερο είναι να γίνει φιλικό με κάποια επίλεκτη ομάδα από την περιοχή της Ευρυτανίας.
Πλήγμα με Σεργκελασβίλι
Η σεζόν ξεκίνησε με το... αριστερό στο κομμάτι των τραυματισμών καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνει για τουλάχιστον έξι μήνες τον Λάσα Σεργκελασβίλι!
Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον τερματοφύλακα Γιαννίκογλου στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς την Τετάρτη στο «Ζωσιμάδες» και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Η πρώτη επί τόπου εκτίμηση από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη έκανε λόγο για ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, όμως η μαγνητική που έκανε την Πέμπτη ο Σεργκελασβίλι έδειξε σοβαρότερη ζημιά καθώς εκτός από ολική ρήξη έσω πλάγιου υπέστη και ρήξη χιαστού. Ο παίκτης του ΠΑΣ θα μπει εντός των επόμενων ημερών στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, δηλαδή μέχρι τον Φεβρουάριο.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Σεργκελασβίλι χάνει το μεγαλύτερο μέρος της επερχόμενης σεζόν και ο ΠΑΣ την πιο αξιόπιστη λύση του στο αριστερό άκρο της άμυνας και έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του. Η απώλεια του Σεργκελασβίλι αφήνει τον ΠΑΣ με τον Καρτάλη μόνο αριστερό μπακ, θέση που μπορεί να παίξει και ο Μπουκουβάλας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στη θέση, αν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο από τον Γιαννίκη.
Πρόβλημα ο Πάντελιτς
Σαν να μην έφτανε ο σοβαρότατος τραυματισμός του Σεργκελασβίλι, ο ΠΑΣ έχει να αντιμετωπίσει και δεύτερο κρούσμα. Ο Σέρβος Ντούσαν Πάντελιτς έμεινε εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων τις τρεις τελευταίες ημέρες με ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.
Από πλευράς ΠΑΣ είναι καθησυχαστικοί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος δεν αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα, έμεινε προληπτικά εκτός προπονήσεων και στο Καρπενήσι αναμένεται να μπει κανονικά. Πάντως το Σάββατο ακολούθησε ατομικό, κάνοντας γύρους τρεξίματος μαζί με τον Ζιούλη.
Δανεικός και πάλι ο Κούζικ
Παρότι ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα, στις προπονήσεις της ομάδας δεν βρίσκεται ο Όρεστ Κούζικ. Ο Ουκρανός μέσος αποχώρησε από την Ντνίπρο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, όμως δόθηκε εκ νέου δανεικός σε ομάδα της Ουκρανίας. Αυτή τη φορά συμφώνησε με την ουκρανική Ντέσνα, ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην 8η θέση της βαθμολογίας στην Α’ Κατηγορία της Ουκρανίας. Ο έτερος Ουκρανός πάντως, ο Βλάντισλαβ Νάουμετς συνεχίζει κανονικά στον ΠΑΣ.
Άφαντος ο Κάστρο
Παρότι έχει ακόμη συμβόλαιο δυο χρόνια με τον ΠΑΣ, ο Φάμπρι Κάστρο δεν έχει εμφανιστεί στα Γιάννινα και απέχει από τις προπονήσεις και από τις δραστηριότητες της ομάδας. Ο Κολομβιανός μέσος επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως δεν επέλεξε και τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάστρο απέστειλε εξώδικο στον ΠΑΣ, όμως από πλευράς ομάδας λένε ότι ο παίκτης έχει πληρωθεί και ότι δεν υφίσταται ούτε καν τυπικός λόγος προσφυγής. Προφανώς, το θέμα Κάστρο θα τραβήξει χρονικά και ενδεχομένως να μην λυθεί συναινετικά.
Τα πρώτα  δείγματα τακτικής
Μπορεί η προπόνηση της Τετάρτης στο «Ζωσιμάδες» να είχε χαρακτήρα επίδειξης καθώς ήταν η πρώτη της νέας σεζόν, όμως οι υπόλοιπες είχαν ένταση και τα πρώτα δείγματα της τακτικής από τον Αργύρη Γιαννίκη.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ την Παρασκευή ήταν μόνο πρωινή και περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και συναρμογής. Το Σάββατο ήταν η πιο δυνατή προπόνηση αυτών των πρώτων ημερών της νέας σεζόν καθώς είχε ένα πλήρες πρόγραμμα διάρκειας περίπου 1,5 ώρας.
Με 29 ποδοσφαιριστές και μοναδικό απόντα τον Σεργκελασβίλι ο Γιαννίκης και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν με τους παίκτες στο Εθνικό Στάδιο λόγω δυσκολιών της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν με το ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Ατομικό, όπως αναφέραμε, για τους Πάντελιτς και Ζιούλη, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για τις ενοχλήσεις τους.
Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού.Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΣ χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ και έκαναν ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρό χώρο, με τους 3 τερματοφύλακες να δουλεύουν ξεχωριστά με τον Σπύρο Χριστόπουλο.
Ακολούθησε άσκηση με επιθετικό transition και κυκλοφορία της μπάλας με συνεχείς πάσες από την άμυνα στην επίθεση. Η άσκηση ολοκληρώνονταν με πλαγιοκόπηση και σέντρα είτε από αριστερά είτε από δεξιά και τελείωμα της φάσης από τους επιτιθέμενους. Η επόμενη άσκηση είχε να κάνει με συνεχές passing game σε κλειστό χώρο και τους παίκτες της ομάδας χωρισμένους σε 2 γκρουπ των 12 παικτών.
Στο αποκορύφωμα του προγράμματος έγινε δίτερμα με τον Αργύρη Γιαννίκη να δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής της τακτικής του. Ο 39χρονος Τρικαλινός προπονητής επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές σε δίτερμα 11 εναντίον 11 και διάταξη 4-2-3-1.
Για την μπλε ομάδα ήταν οι εξής: Βενετικίδης, Γώγος, Ζώγκος, Οικονομόπουλος, Καρτάλης, Γροσδάνης, Νικολιάς, Ράντοβατς, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Κρίζμαν.
Για την κίτρινη ομάδα ήταν η εξής: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Πανουργιάς, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Σιόντης, Πήλιος, Νάουμετς, Ξύδας, Λέο.
Το σύστημα και στις δύο ομάδες ήταν το κλασικο 4-2-3-1. Στην μπλε ομάδα στόπερ ήταν οι Γώγος και Ζώγκος, δεξί μπακ ο Οικονομόπουλος και αριστερό ο Καρτάλης. Αμυντικά χαφ οι Γροσδάνης και Ράντοβατς, αριστερά στα χαφ ο Ελευθεριάδης, δεξιά ο Παμλίδης και ο Νικολιάς σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον Κρίζμαν.
Στην κίτρινη ομάδα στόπερ ήταν ο Πανουργιάς (δεξί) και ο Σκόνδρας (αριστερό), με ακραία μπακ τους Αποστολόπουλο δεξιά και Μπουκουβάλα αριστερά. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ οι Λιάσος και Σιόντης, αριστερό εξτρέμ ο Πήλιος, δεξιά ο Ξύδας και ο Νάουμετς επιτελικό χαφ πίσω από τον Λέο.
Στην αρχή του διτέρματος ο Γιαννίκης ζήτησε με άσκηση την κυκλοφορία της μπάλας από τα πλάγια και την πλαγιοκόπηση με την τελική κάθετη προς τον επιθετικό (Κρίζμαν ή Λέο αντίστοιχα). Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ελεύθερο παιχνίδι και μπορεί να μην μπήκε γκολ ωστόσο κάποιοι παίκτες έδειξαν πτυχές του ταλέντου τους. Ο νεαρός Σταύρος Πήλιος είχε δύο τελικές ενέργειες από αριστέρα, ενώ καλές ήταν και οι σέντρες του Καρτάλη, ο οποίος είναι επιθετικογενής μπακ με καλά ανεβάσματα και καλές σέντρες. Η σωματοδομή και το ποδοσφαιρικό θράσος του νεαρού Παύλου Γροσδάνη δίνουν δυναμισμό στη μαχητική θέση του αμυντικού χαφ.
Η αποστολή για  Καρπενήσι
Χτες Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν ρεπό σήμερα το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η ομάδα της Ηπείρου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Avaris και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί ευρυτανικού εδάφους.
Πέραν του τραυματία Σεργκελασβίλι στο Καρπενήσι θα βρεθούν όλοι οι υπόλοιποι 28 παίκτες του ΠΑΣ, συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών Γροσδάνη, Λώλη και Βασιλάκη από την Κ 17. Σήμερα πάντως ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και δύο ακόμα μεταγραφές, ο Παντελής Πανουργιάς και ο Αντώνης Οικονομόπουλος. Και οι δύο βρίσκονται από την πρώτη προπόνηση στα Γιάννινα και από την ομάδα τονίζουν ότι το θέμα είναι διαδικαστικό και ήδη ο Γιαννίκης έχει εγκρίνει την απόκτησή τους.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ για το Καρπενήσι αποτελούν οι: Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Ζιούλης, Πανουργιάς, Ζώγκος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Οικονομόπουλος, Καρτάλης, Λιάσος, Σιόντης, Βασιλάκης, Γροσδάνης, Λώλης, Μπούμπας (;), Παπαδόπουλος, Πήλιος, Νικολιάς, Ξύδας, Ράντοβατς, Νάουμετς, Πάντελιτς, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.

termatofylakes

Η πρώτη εκτίμηση  του ρόστερ

Τρεις τερματοφύλακες, πέντε στόπερ, τέσσερα ακραία μπακ, δώδεκα μέσους είτε ανασταλτικούς είτε δημιουργικούς και τέσσερις επιθετικούς περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, με δεδομένο τον τραυματισμό του Σεργκελασβίλι.
Στους τερματοφύλακες υπάρχουν οι Μάκης Γιαννίκογλου, Κώστας Περιστερίδης και Θοδωρής Βενετικίδης. Ο Γιαννίκογλου επέστρεψε στον ΠΑΣ μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΚ και θέλει να πάρει συμμετοχές, ενώ ο Κώστας Περιστερίδης εύχεται πρώτα από όλα να είναι υγιής, έχοντας τόσο ταλαιπωρηθεί από τους τραυματισμούς. Πέρυσι ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο λεπτό του φιλικού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ουσιαστικά έχασε όλη τη σεζόν. Ανεβασμένος δείχνει και ο νεαρός Θοδωρής Βενετικίδης, ο οποίος έκανε ορισμένες καλές επεμβάσεις στη σαββατιάτικη προπόνηση στο «Ζωσιμάδες». Γενικά, υπάρχει αρκετός συναγωνισμός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και η δουλειά του Σπύρου Χριστόπουλου αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο τον πήχυ των προσδοκιών.
Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ο «παλιός» Τόλης Σκόνδρας, οι νεοαποκτηθέντες Άγγελος Ζιούλης και Παντελής Πανουργιάς, ο Βασίλης Ζώγκος που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ιταλία, αλλά και ο 18χρονος Γιώργος Γώγος. Για τον νεαρό Γιαννιώτη στόπερ έχουν ακουστεί «σειρήνες» από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Χετάφε της Ισπανίας, όμως κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται ακόμα. Μπορεί στον ΠΑΣ να μην έχει ακόμα επίσημη συμμετοχή, ωστόσο είναι ενεργότατο μέλος της Εθνικής Νέων Κ 19 και μάλιστα με καλή παρουσία στην άμυνα και ενδεχομένως τα... ξένα μάτια να προέρχονται από τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Είναι δεδομένο πάντως ότι ο μέσος όρος ηλικίας στο κέντρο της άμυνας έχει πέσει αισθητά μετά τις αποχωρήσεις Τζημόπουλου και Μιχαήλ. Η παρουσία των Πανουργιά και Ζιούλη θα κρίνει εν πολλοίς το κέντρο της άμυνας, ενώ δεδομένα θα πάρουν ευκαιρίες οι Γώγος και Ζώγκος.
Στα άκρα της άμυνας υπήρξε η πρώτη απώλεια μετά τον τραυματισμό του Σεργκελασβίλι. Ο Γεωργιανός είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΣ και θα βοηθούσε πολύ με τις σέντρες και τις επελάσεις του από αριστερά. Πλέον, μοναδικό καθαρό αριστερό μπακ είναι ο Αλέξανδρος Καρτάλης, ενώ δεξιά υπάρχουν οι Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος και Οικονομόπουλος. Η σαββατιάτικη προπόνηση έδειξε ότι ο Γιαννίκης χρησιμοποίησε τον Μιχάλη Μπουκουβάλα ως αριστερό μπακ στην μία ομάδα, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης στη θέση αυτή. Δεξιά υπάρχουν λύσεις τόσο από την εμπειρία των Μπουκουβάλα και Αποστολόπουλου, όσο και από τον νεαρό Αντώνη Οικονομόπουλο.
Στα ανασταλτικά χαφ, τους αμυντικούς μέσους, ο ΠΑΣ διαθέτει τον Στέφανο Σιόντη, μαζί με τους νεαρούς Λιάσο και Γροσδάνη. Ενδεχομένως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί και ο Βόσνιος Ράντοβατς, κάτι που έδειξε ο Γιαννίκης και στην προπόνηση του Σαββάτου. Γενικά, στη μεσαία γραμμή υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Οι Λιάσος, Παπαδόπουλος και Πήλιος που έχουν από πέρυσι επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, αλλά και οι Βασιλάκης, Γροσδάνης και Λώλης που είναι φέτος εκπαιδευόμενοι ή υπό δοκιμή.
Ο Αλέξης Νικολιάς είναι κατά τεκμήριο ο πιο τεχνίτης παίκτης που διαθέτει στο ρόστερ του ο ΠΑΣ και θα δώσει πολλές βοήθειες από τα πλάγια της επίθεσης. Στη δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΣ περισσότερο θα βοηθήσει και ο Γιώργος Ξύδας. Οι περσινές εμπειρίες θα τον κάνουν πιο ώριμο και ουσιαστικότερο.
Αναβαθμισμένο ρόλο φαίνεται πως θα έχει και ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Νάουμετς, ο οποίος παρότι ξεκίνησε από τα άκρα στον ΠΑΣ φαίνεται ότι μετατοπίζεται στον άξονα. Ο νεαρός Ουκρανός δοκιμάζει σουτ, ενώ έχει γίνει και πιο δυναμικός-μαχητικός στο παιχνίδι του. Στη θέση του επιτελικού χαφ υπάρχει βέβαια και ο Ντούσαν Πάντελιτς. Ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται αυτές τις ημέρες από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά στο Καρπενήσι θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Τέλος, στην επίθεση ο ΠΑΣ διαθέτει καλό επίπεδο. Κρίζμαν, Λέο, Παμλίδης και Ελευθεριάδης είναι καλές λύσεις. Ο Σάντι Κρίζμαν παρέμεινε στην ομάδα παρά τον υποβιβασμό και εκείνο που χρειάζεται μόνο είναι ένα κίνητρο για να πάρει μπρος. Ευχής έργον θα είναι να του το δώσει ο Γιαννίκης αυτό το κίνητρο, προκειμένου να βγάλει τη δεδομένη ποιότητα που διαθέτει σαν επιθετικός. Ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ Λέο θα έχει κι αυτός τη δική του ευκαιρία φέτος καθώς ο περσινός «ύπουλος» τραυματισμός στους κοιλιακούς τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Γιώργος Παμλίδης μπορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στο δεξί άκρο, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέγει κάθε φορά ο Γιαννίκης, ενώ ο Χρήστος Ελευθεριάδης είναι ένα πολυεργαλείο στην επίθεση, με χαμηλό κέντρο βάρους και μεγάλη διεισδυτικότητα. Πέρυσι στην Παναχαϊκή αναδείχτηκε μαζί με τον Μπιανκόνι του Πλατανιά πρώτος σκόρερ της Football League. Επομένως, μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και φέτος στο σκοράρισμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σκόνδρας, Μπουκουβάλας και Νικολιάς οι επικρατέστεροι αρχηγοί

• Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι νέοι αρχηγοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑγια την επόμενη σεζόν. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Απόστολος Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Αλέξανδρος Νικολιάς, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.
Ο Σκόνδρας είναι από τους πιο παλιούς παίκτες καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2013. Μετράει 74 συμμετοχές στην Super League και 2 γκολ, 21 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και δυο φορές στο Europa League το «μαγικό» καλοκαίρι του 2016.
Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2016 από τον Ηρακλή και μετράει 67 συμμετοχές στην Super League με τους Ηπειρώτες με 2 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 8 παιχνίδια κυπέλλου δίνοντας 4 ασίστ.
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2016 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει σκοράρει 3 φορές ενώ έχει δώσει και μια ασίστ, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο βάζοντας και 1 γκολ.

pas fanela

Αλλάζει και… γκαρνταρόμπα ο ΠΑΣ!

• Στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που υλοποιεί η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν στη Super League2, ο ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε και προμηθευτή εμφανίσεων!
Μετά την πενταετή συνεργασία με τη ΝΙΚΕ η οποία και ολοκληρώθηκε, από τη νέα σεζόν η εταιρία Joma θα ντύνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ήδη στην επίσημη πρώτη της ομάδας την περασμένη Τετάρτη, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο φορούσαν τα ρούχα προπόνησης, ενώ οι επίσημες εμφανίσεις αναμένεται να παρουσιαστούν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται πως την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν μόνο δυο εμφανίσεις…