«Μπαράζ» ανακοινώσεων με μεταγραφές και ανανεώσεις στον ΒΙΚΟ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

vikos pas

• Σε μπασκετικούς ρυθμούς κινείται η πόλη μας το τελευταίο διάστημα και κάθε σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με ανακοινώσεις παικτών/παικτριών τόσο στην γυναικεία όσο και στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Το περασμένο σαββατοκύριακο σειρά είχε το ανδρικό τμήμα, μιας και ανακοίνωσε μια μεταγραφή, μια ανανέωση και την πρόσληψη του Eddie Αρβανιτάκη ως βοηθό προπονητή του Θωμά Κωστόπουλου.
Χρονικά, πρώτη ανακοίνωση ήταν αυτή της μεταγραφής του Βαγγέλη Χατζή. Πρόκειται για έναν 25χρονο σέντερ, ύψους 2.08, με αρκετές εμπειρίες σε μια θέση που η ομάδα την περασμένη χρονιά ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Χατζής αγωνίστηκε με τους Ίκαρους Τρικάλων, ενώ έχει περάσει και από τους Τιτάνες Παλαμά.
Την σκυτάλη πήρε μετά ο Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου, ο οποίος ανανέωσε για ακόμα μια χρονιά με τους Γιαννιώτες. Ο Τσίρμπας-Αναγνώστου αποτέλεσε την περσινή χρονιά ένα από τα βασικά εργαλεία του Θωμά Κωστόπουλου κάνοντας εξαιρετική χρονιά. Ο 19χρονος Γιαννιώτης point guard έχει περάσει και από τα εφηβικά τμήματα του ΠΑΟΚ για δυο χρόνια.
Η τρίτη προσθήκη στην οικογένεια του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα έχει να κάνει με το προπονητικό τιμ της ομάδας, με τον Eddie Αρβανιτάκη να αναλαμβάνει βοηθός προπονητή του Θωμά Κωστόπουλου. Ο Αρβανιτάκης την τελευταία επταετία υπήρξε, παίκτης, βοηθός προπονητή αλλά και προπονητής ακαδημιών στον Θρύλο Ιωαννίνων και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει πολύπλευρα την ομάδα.
Ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για τον γολγοθά της Β’ Εθνικής, μένουν μόνο μερικές τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ το οποίο αναμένεται να κλείσει εντός των επομένων ημερών.