Πανέτοιμες οι γυναίκες ΠΑΣ στην πρόκληση της Α1

on .

pas basket

• Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Διοίκηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Από πλευράς διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Μάστακας, ενώ τοποθετήθηκαν ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης και η παίκτρια Ντίνα Σαρηγιαννίδου. Εκτός από τους προαναφερόμενους στη συνέντευξη ήταν και οι αθλήτριες Θάλεια Κανέλου, Μαρία Κατσαμούρη, Αναστασία Τζίμου, Ιωάννα Τραγουστή και Ιωάννα Αρτεμισίου καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος.
Σιαμέτης: «Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά»
Στις δηλώσεις του ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης τόνισε ότι ο ΠΑΣ και αυτός προσωπικά ζουν μια ιστορική στιγμή που κανείς δεν πίστευε ότι θα έρθει πριν πέντε χρόνια όταν δημιουργήθηκε η ομάδα. Αναφερόμενος στην πρόκληση που υπάρχει μπροστά τους, είπε ανάμεσα στα άλλα: «Εγώ ξέρω που πηγαίνουμε και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό, αλλά έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και στις παίκτριες μου, αυτές που είχα και αυτές που έρχονται και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι υπερήφανοι για αυτό που θα βλέπουν μέσα στο γήπεδο. Ούτως η άλλως ας μη γελιόμαστε είναι στο DNA αυτής της ομάδας να είναι το αουτσάιντερ όπου και να πηγαίνει και στο τέλος να προκαλεί μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της».

Σαρηγιαννίδου: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΣ»
Τις παίκτριες εκπροσώπησε η Ντίνα Σαρηγιαννίδου η οποία είπε πως είναι τιμή για αυτή να φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλες τις συμπαίκτριες της.

Μάστακας: Θα ενισχυθεί η ομάδα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ κ. Μάστακας ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα, έκανε άνοιγμα στις επιχειρήσεις της πόλης και σε όσους θέλουν να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα, ενώ έβγαλε την είδηση ότι είναι στα σκαριά η κατασκευή ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου για τον ΠΑΣ που όπως είπε ευελπιστεί να είναι έτοιμο σε δύο χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους χορηγούς της ομάδας, την εταιρεία «ΖΑΓΟΡΙ» που είναι ο βασικός και τα σούπερ μάρκετ Παπαδόπουλου, για να προσθέσει πως υπάρχει ανταπόκριση και άλλες πολλές μικρές επιχειρήσεις.
Ο κ. Μάστακας είπε πως θα γίνουν κάποιες μεταγραφές ξένων παίκτριων, ενώ ανακοίνωσε πως η προετοιμασία θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου.