Μετάλλια και στη Μυτιλήνη για τα νεαρά «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.

on .

KOPHLASIA 2 7 2019

• Ως την άλλη άκρη της χώρας, το νησί της Λέσβου, ταξίδεψε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, με ομάδα 26 αρχάριων αθλητών. Αφορμή η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης του 2019 που έγινε στη Μυτιλήνη, μέσω της οποίας αναδεικνύονται τα νέα ταλέντα που πρωταγωνιστούν στην ελληνική Κωπηλασία.
Τα Γιαννιώτικα πληρώματα κατέκτησαν δύο χρυσά κι ένα αργυρό μετάλλιο φέρνοντας το σωματείο στη δεύτερη θέση της Πανελλήνιας κατάταξης, ενώ εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν και οι βάρκες του Ν.Ο.Ι. οι οποίες δεν μπήκαν τελικό.
Πιο αναλυτικά, πρώτες θέσεις και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν το Τετραπλό Κορασίδων με τις Χριστίνα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Μαρκέλλα Κολιάκη και Σοφία Παπαζαχαρή και το Σκιφ Κορασίδων 12 ετών με τη Νεφέλη Ντάρα. Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησε το Τετραπλό Σκιφ Παίδων με τους Φίλιππο Παπαβασιλείου, Σταύρο Μέγα, Άγγελο Λαγό και Θωμά Δάσκαλο.
Παράλληλα, την έκτη θέση κατέλαβαν τα δεύτερα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. στο Τετραπλό Κορασίδων με τις Αγγελική Ευθυμίου, Έλενα Παπαζαχαρή, Μαρία Παππά και Λουκία Γκόγκου και στο Τετραπλό Παίδων με τους Στέφανο Δημητρίου, Άγγελο Κολιό, Βασίλη Ντέμο και Σωκράτη Σκαμνέλη.
Τέλος, πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν στο Σκιφ Παίδων ο Νίκος Γκρέμος, στο Διπλό Παίδων οι Κων/νος Τσαμπαλάς και Βασίλης Κωστούλας, στο Διπλό Κορασίδων οι Ελένη Τσιάρα και Ελένη Τσερίκη και το τρίτο πλήρωμα του Τετραπλού Παίδων, το οποίο απάρτιζαν οι Κων/νος Τζοβάρας, Δημοσθένης Κουτσογιάννης, Δημήτρης Κούτρας και Κων/νος Γιώτης.
Την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν οι προπονητές Βασίλης Ευθυμίου και Δημήτρης Δερέκας, ενώ στη Μυτιλήνη ταξίδεψε για τους αγώνες και η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου.