Διεθνής Πυγμαχική συνάντηση με 120 αθλητές

on .

BOXING 27 6 2019

• Με τη συμμετοχή 120 αθλητών διοργανώνεται σήμερα στα Γιάννενα και αύριο στο Καλπάκι το 4th International Tiger Boxing Cup, με συνδιοργανωτές το Tiger Boxing Club, τη Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους Ιωαννιτών και Πωγωνίου.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Διεθνή Πυγμαχική συνάντηση στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο δευτεραθλητής Ευρώπης Βαγγέλης Νανιτζανιάν από τον ΠΑΟΚ, οι πρωταθλητές Ελλάδας Μπονόβας Μιχάλης από τα Γιάννενα, Βορδοναράκης Δημήτρης από Καβάλα, Καραϊτης Χρήστος από Πέραμο, ο Κυριμης Παναγιώτης του Ολυμπιακού και ο Ευμορφιαδης Ιωάννης του Παναθηναϊκού. Παράλληλα συμμετέχουν ελληνικοί σύλλογοι όπως ο Μίνωας Κρήτης με τον Φραγκιαδάκη Μιχαήλ και η ΑΕΚ Κομοτηνής με τον Γκοδοσιδη Κώστα και οι πρωταθλητές Ιταλίας, Ιρλανδίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Μαυροβουνίου και Κύπρου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας έκανε λόγο για μία ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση στα πλαίσια προβολής της πόλης.
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης τόνισε πως «Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που αποδεικνύει ότι η περιοχή μας έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει σπουδαίους αθλητικούς αγώνες με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό».
Ο τ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γοργόλης χαρακτήρισε το τουρνουά ως μία διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας που έχει την καθολική στήριξη της Περιφέρειας. «Εντάσσουμε το 4ο Διεθνές Tiger Boxing cup στον αθλητικό χάρτη της περιοχής και καλούμε τον κόσμο να απολαύσει και να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της πυγμαχίας» υπογράμμισε.
Ο προπονητής του Συλλόγου Tiger Boxing Club κ. Μάκης Στάθης ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές για τη στήριξη και υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν απόψε (8.30) στη Πλατεία Μαβίλη και αύριο (7) στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.