Απέκτησαν παραστάσεις από έμπειρους προπονητές οι μικροί αθλητές του ΠΑΣ!

on .

ALEXANDRIS

• Την ευκαιρία να συνομιλήσουν αλλά και να «βομβαρδίσουν» με ερωτήσεις τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή είχαν οι συμμετέχοντες αθλητές στο 10ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα Camp που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά κύπελλα στην προπονητική του καριέρα με Μαρούσι (2001 Σαπόρτα) και Αρη (Κυπελλούχων 2003).
Μαζί του στο camp τόσο ο προπονητής του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, Θωμάς Κωστόπουλος, που μίλησε και αυτούς στους μικρούς αθλητές, όσο και ο καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννακιδης, αμφότεροι συνεργάστηκαν με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Το βήμα παραπάνω ο ΠΑΣ
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εκδήλωσε τη χαρά του για τη συμμετοχή των παιδιών, λέγοντας ότι η επανεκκίνηση στο ελληνικό μπάσκετ που είναι σε φθίνουσα πορεία θα γίνει με Έλληνες παίχτες.
Αναφέρθηκε στην πρόσφατη βράβευσή του από τον ΠΑΣ και στη πολύ καλή σχέση που έχει με τον Πρόεδρο Γιάννη Μάντζιο και τη διοίκηση, ενώ του αρέσει να προοδεύει η επαρχία μιας και έχει θητεύσει σε πάγκους αρκετών ομάδων. Για τον Κωστόπουλο, που τον είχε μάλιστα βοηθό στον Ηρακλή, τόνισε ότι είναι σεμνός, εργατικός και θα φτάσει ψηλά, ενώ έκανε γνωστό ότι μετά χαράς θα έρθει τον χειμώνα να προπονήσει και να μιλήσει στους παίχτες της ομάδας, γιατί η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται.
Τέλος δήλωσε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, από την οποία γνωρίζει τόσο την Πανωραια Ντάλλα όσο και την πρώην παίχτρια πλέον Στέλλα Ξανθοπούλου.
Υπάρχει υγεία στο σύλλογο
Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στο camp εξέφρασε και ο προπονητής του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα Θωμάς Κωστόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει υγεία στην ομάδα και προοπτική. Παράλληλα ανέφερε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς είναι σε εξέλιξη, με την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας να είναι προγραμματισμένη στις 21 Αυγούστου.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ