Δυναμικό «μπάσιμο» της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στις μεταγραφές

on .

pas basket

• Λίγο η εξαιρετική πορεία της ομάδας την τελευταία χρονιά στην Α2 που στις λεπτομέρειες δεν ανέβηκε στην Α1, λίγο το ενδεχόμενο τελικά ο ΠΑΣ Γιαννινα WBC να αγωνιστεί στα μπασκετικά σαλόνια της Α1 – η ομάδα του Παναθλητικού Συκεών υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην κατορθώσει να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία. Άλλωστε η πορεία των κοριτσιών του Σιαμέτη την περσινή χρονιά σε συνδυασμό με την συγκινητική υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας άνοιξε την… όρεξη των ιθυνόντων του ΠΑΣ Γιάννινα για το κάτι παραπάνω.
Κινούμενοι με σύνεση και εξασφαλίζοντας αρχικά το ΟΚ του κόουτς Σιαμέτη για την άκρη του πάγκου την επόμενη χρονιά, οι διοικούντες της γυναικείας ομάδας κράτησαν σχεδόν άθικτο τον περσινό κορμό (μόνο η Ξανθοπούλου αποχώρησε) και με ουσιαστικές μεταγραφές σκοπεύουν να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου σε όποιο πρωτάθλημα και αν κατέβουν.
Αρχικά, ανανέωσαν με την ομάδα η πρώτη σκόρερ και αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, καθώς και η δεύτερη αρχηγός Ρέα Ντόκου, ενώ προστέθηκαν στο ρόστερ η γκάρντ Πανωραία Ντάλλα από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, η διεθνής με τις Νεάνιδες, πρώην παίκτρια της Πυλαίας, Μαρία Κατσαμούρη ύψους 1,90 (!) στην θέση του σέντερ, η Θάλεια Κανέλλου από τον ΚΑΟ Μελισσίων και η Αναστασία Τζήμου, play maker και πρώην αρχηγός της Πυλαίας.
Όπως φαίνεται και από τις προσθήκες, η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη δυναμώνει εντυπωσιακά κάτω από το καλάθι, εκεί όπου πέρσι ήταν η αχίλλειος πτέρνα της. Επίσης, με τον ερχομό των Ντάλλα και Τζήμου, το κενό που αφήνει η Ξανθοπούλου φαίνεται ότι καλύπτεται και με το παραπάνω.