Παρελθόν και επίσημα ο Τζημόπουλος από τον ΠΑΣ

on .

TZHMOPOULOS

• Το κύμα φυγής και αποχωρήσεων από τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς χτες ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Θέμη Τζημόπουλο, ένα ακόμα παίκτη της λεγόμενης παλιάς φρουράς και εκ των αρχηγών της ομάδας της Ηπείρου.
Μετά από εννιά χρόνια σημαντικής προσφοράς και καταξιώξης με τη φανέλα του ΠΑΣ, ο Τζημόπουλος αποτελεί παρελθόν από τους Ηπειρώτες, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.
Όπως είχε αναφέρει ο "Π.Λ". σε ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες, μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και του Τζημόπουλου είχε προκύψει σημαντική οικονομική διαφωνία καθώς η πρόταση για σημαντική μείωση του συμβολαίου δεν έβρισκε σύμφωνη την πλευρά του παίκτη.
Τελικά φαίνεται πως οι διαφορές γεφυρώθηκαν και η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει, με την γιαννιώτικη ΠΑΕ να ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης τον Τζημόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τζημόπουλο Θέμη.
Μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Θέμη. Ζήσαμε στιγμές μαζί που θα μείνουν στην ιστορία, όπως μαζί ήμασταν στα εύκολα και στα δύσκολα.
Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ομάδα και ποδοσφαιρικά αλλά και εξωαγωνιστικά με το χαρακτήρα σου. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια πάντα με υγεία και επιτυχίες.
• Με δική του ανάρτηση στα social media ο Τζημόπουλος ανέφερε τα εξής:
Μετά από 9 υπέροχα χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω αυτή την ομάδα, την πόλη και τους οπαδούς. Περίεργο συναίσθημα αυτό για μένα. Περάσαμε πολύ όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που θα με συνοδεύουν για πάντα. Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια εξελίχτηκε και ανέβηκε επίπεδο. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τον κ. Χριστοβασίλη και τον κ. Νιαρχάκο.
Εύχομαι η ομάδα να φύγει σύντομα από τη δύσκολη αυτή θέση και να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει. #ONE LOVE#ONE CITY#ONE TEAM#PAS GIANNINA!
***
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του Τζημόπουλου έχουν δείξει ενδιαφέρον ορισμένες ομάδες, μια εκ των οποίων είναι και η Λάρισα του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει ήδη πάρει στο θεσσαλικό κάμπο τους Μιχαήλ και Γιάκο.