Ριζικά ανανεωμένος θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα της νέας περιόδου

on .

PAS GIANNINA 14 6 2019

• Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή με την επιστροφή του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου.
Παρότι δεν έχει έρθει ακόμα στα Γιάνννινα, ο νέος προπονητής της ομάδας της Ηπείρου Αργύρης Γιαννίκης έχει ήδη αρχίσει τη συνεργασία του με τους ανθρώπους της ομάδας για μεταγραφικά θέματα και τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, ένα εκ των οποίων είναι και η καλοκαιρινή προετοιμασία.
Το όνομα του Γιάννη Αργύρη έχει ήδη γραφτεί και το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό είναι υπαρκτό, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης του ΠΑΣ.
Το πιθανότερο είναι ο Γιαννίκης να ζητήσει την ανανέωση της ομάδας και στο ρόστερ και να μικρύνει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Ήδη αυτός έχει χαμηλώσει αισθητά μετά τις μαζικές αποχωρήσεις έμπειρων παικτών και ίσως μειωθεί ακόμα περισσότερο καθώς υπάρχουν εκκρεμείς περιπτώσεις όπως αυτές των Τζημόπουλου και Λίλα.
Θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα νεαροί Γιαννιώτες όπως ο Γώγος, ο Πήλιος, ο Παπαδόπουλος και ο Λιάσιος, που έχουν ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, ενώ αναμένεται να προωθήθουν κι άλλοι νεαροί παίκτες από τα τμήματα υποδομής των Ηπειρωτών.
Στην Τουρκία τα τμήματα υποδομής
Για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί σήμερα τα ξημερώματα η μικτή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ 17 και Κ 15 της ομάδας, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές φιλικό τουρνουά με ομάδες όπως η Γαλατάσαραι, η Φενέρμπαχτσέ και η Μπεσίκτας.
Παράλληλα, οι νεαροί παίκτες και συνολικά η αποστολή του ΠΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Εκκλησία Αγίας Τριάδας Σταυροδρομίου, συνεδευόμενοι από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.
Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρει:
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966, μικτή αποστολή των ομάδων Κ15 και Κ17 του Π.Α.Σ. θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας για τη συμμετοχή τους σε Διεθνές Τουρνουά Φιλικών Αγώνων και θα αγωνιστεί με αντίστοιχες ομάδες των Γαλατασαράι (Galatasaray), Φενερμπαχτσέ (Fenerbahçe SK) και Μπεσίκτας (Beşiktaş).
Η αναχώρηση θα γίνει τα ξημερώματα τουΣαββάτου και την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης και ο Διευθυντής των υποδομών Γεώργιος Ιωάννου.
Στις παράλληλες δραστηριότητες του ταξιδιού αξίζει να αναφέρουμε, αλλά και παράλληλα να ευχαριστήσουμε, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Σεβασμιότατο κ. Μάξιμο γιατί με δική του πρωτοβουλία θα συναντηθεί τη Δευτέρα με την αποστολή στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και θα τους ακολουθήσει στην επίσκεψη και συνάντηση με τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, στην Εκκλησία Αγίας Τριάδας Σταυροδρομίου.
Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας και ευχόμαστε να αποκομίσουν ιδιαίτερες εμπειρίες και εικόνες στο ταξίδι τους.