Στα γνώριμα «λημέρια» του επέστρεψε ο Μ. Γιαννίκογλου

on .

GIANNIKOGLOY MAKHS PAS

Ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε χτες και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα της Ηπείρου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Γιαννίκογλου μόνο άγνωστος δεν είναι στον ΠΑΣ καθώς έχει αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2017-2018 και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις παρότι ήταν αναπληρωματικός με βασικό τότε τον Βελλίδη και είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές.
Ο 26χρονος Καβαλιώτης τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το 2011, μετακομίζοντας στην Κύπρο και την Ομόνοια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες. Ετσι το 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα αρχικά για την Καβάλα και στη συνέχεια πήγε στον Φωκικό. Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στον Ηρακλή και από εκεί ήρθε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2017. Είχε 4 συμμετοχές με την φανέλα των Ηπειρωτών και θετικό πρόσημο παρά το τραγικό λάθος που έκανε στο ισόπαλο παιχνίδι (2-2) με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα.
Την περσινή χρονιά ο Γιαννίκογλου έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και δοκίμασε την τύχη του στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθει, δεν κατέγραψε ούτε μια συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι και πριν λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας και επιστροφή στην ομάδα του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου για 2 χρόνια. Ο Μάκης Γιαννίκογλου είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League. Πέρασε από τον Φωκικό το 2014, στη συνέχεια στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στην ομάδα μας, ενώ την περυσινή βρισκόταν στην Α.Ε.Κ.. Στον Π.Α.Σ. Γιάννινα θα αγωνιστεί με τη φανέλα Νο1».
Στις πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον ΠΑΣ ο Γιαννίκογλου σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΣ, ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ακόμη μία φορά. Εύχομαι και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί στο τελος της χρόνιας θα πανηγυρίσουμε το στόχο της ανόδου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Ζωσιμάδες και τον κόσμο του».