Παραδόθηκαν τα «εισιτήρια συμμετοχής» για τον τελικό των αγώνων Run Greece

on .

RUNGREECE

• Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε σε σχετική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ERGO στα Ιωάννινα.
Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν στον αγώνα Run Greece στα Ιωάννινα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα αναδείξει τη νικήτρια Περιφέρεια των Run Greece, του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.
Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ERGO κος Γιάννης Χατζόπουλος παρέδωσε το «εισιτήριο συμμετοχής», αλλά και το «πακέτο» του προγράμματος φιλοξενίας για τις ημέρες των Αγώνων στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου. Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τον Πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Θανάση Χασκή.
Μετά το πέρας της τελετής, ο κος Γιάννης Χατζόπουλος δήλωσε πως «με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Έργο μας λοιπόν και φέτος να είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε όλους τους δρομείς στο δικό τους έργο, στο δικό τους αγώνα».