ΠΑΣ Γιάννινα και Ανατολή και στην Κ 14

on .

k14

• Ίδιος με το πρωτάθλημα Κ 16 της ΕΠΣΗΠ θα είναι ο τελικός και στην ηλικιακή κατηγορία Κ 14 καθώς θα αναμετρηθούν την Τετάρτη ΠΑΣ Γιάννινα και Ανατολή, οι οποίοι αμφότεροι προκρίθηκαν κόντρα σε Σταυράκι και Ατρόμητο 95.
Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της κατηγορίας Κ 14, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα του Σταυρακίου με 5-0 και προκρίθηκε στον τελικό της Τετάρτης. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο. Το σκορ άνοιξε σε πολύ καλό σημείο για τον ΠΑΣ, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν από έμμεσο φάουλ ο Σκαργιώτης με κομπίνα πάσαρε στον Νίτα κι εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στην επανάληψη, έξι λεπτά ήταν αρκετά για τους «μπλε», κάθως πέτυχαν τέσσερα τέρματα και ανέβασαν του δείκτη του σκορ στο τελικό 5-0. Πιο συγκεκριμένα, στο 38΄ ο Χάϊδας με άπιαστο σουτ έγραψε το 2-0. Στο 40΄ ο Νίτας με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-0, ενώ στο 42΄ ο Τζιφάκης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, καθώς αρχικά ο Βεβόπουλος απέκρουσε το σουτ του Νίτα και στην επαναφορά ο νεαρός παίκτης του ΠΑΣ δεν έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, κάνοντας το 4-0.
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Νίτας): Κασιόλας, Ζούμπας, Τσούκαλης, Φούκης, Μακρής, Τζιφάκης, Ντίνος, Σκαργιώτης, Νίτας, Χάϊδας, Γιαούπι. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ζιώγας, Πιλαφάς, Ιωάννου, Γεωργίου, Βλαχος, Παττάς.
ΑΟ Σταυράκι 2009 (Σάκης Κουβεντάρης): Βεβόπουλος, Ντέτσικας, Λάζος, Δήμος, Παππάς, Μανούσης, Αθανασίου, Γαϊτανίδης, Θέμος, Καπατσέλης, Γώγος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Νίκας, Παπαρούνας, Σίσκας, Τάσσης, Εγγλέζος, Καλέμι.
Στον δεύτερο ημιτελικό η ομάδα της Ανατολής προσπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητου και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Το ματς, ήταν πολύ καλό αγωνιστικά, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν αρκετά νωρίς το προβάδισμα, ανοίγοντας το σκορ στο 5΄ με το πλασέ του Τσαργοβίστα.
Στο 26΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Ατρόμητο, με την ωραία ατομική ενέργεια του Ζωγράφου, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 29΄ η Ανατολή πήρε και πάλι το προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλέτσα.
Στο 51΄ η Ανατολή πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν από το φαουλ του Μίνη η μπάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, και ο Τσαργοβίστας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ανατολή (Στράτος Γκαρόζης): Καρβέλης, Ρίζος, Σαούγκος, Ζαχαράκης, Κουτσός, Καγκιούζης, Τζίμας, Μίνης, Βλέτσας, Τσαργοβίστας, Παΐλας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αλεξίου, Χαντζάρας, Σάννας, Μπολόσης, Βήκας, Αγγελής.
Ατρόμητος 95΄(Τάκης Νάκας): Θωμάς, Θωμάς Ε., Αναγνωστόπουλος, Πόλιος, Πάκος, Μυρόγλου, Ζωγράφος, Λεοντάρης, Βάρφης Α., Τζούμας, Βάρφης Μ. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κρασόπουλος, Πάτας, Παπαϊωάννου, Βακαλόπουλος, Κοζανίτης, Μπασούνας, Τσιρώνης.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ