Θετικός ο απολογισμός του ΠΑΣ Γιάννινα σε όλα τα τμήματα της καλαθοσφαίρισης

on .

vikos pas

Σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη…
• Τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς του μπασκετικού ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε ο ερασιτέχνης την περασμένη εβδομάδα. Αναμφισβήτητα, επρόκειτο για μια επιτυχημένη χρονιά σχεδόν σε όλα τα τμήματα με κορυφαίες στιγμές την άνοδο της ανδρικής ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια, αλλά και για την εντυπωσιακή πορεία της γυναικείας ομάδας η οποία έφθασε κυριολεκτικά μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 του γυναικείου μπάσκετ.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«ΑΝΔΡΙΚΟ: Στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ΕΟΚ, όχι μόνο η ομάδα πρωταγωνίστησε, αλλά ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΟΚ, όπου θα αγωνιστεί για 1η φορά στην ιστορία της!!!
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Στην επάνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία ΕΟΚ, η ομάδα κατέπληξε τους πάντες και τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας στα μπαράζ ΑΝΟΔΟΥ για την Α1 ΕΘΝΙΚΗ!!!
ΑΝΔΡΙΚΟ Β’ Κ21: Πρωτοεμφανιζόμενο τμήμα στην Γ΄ΕΣΚΑΒΔΕ που δίνοντας χρόνο σε νέους αθλητές του Συλλόγου, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Β’ Κ21: Πρωτοεμφανιζόμενο τμήμα στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ απαρτιζόμενο από Νεάνιδες και Κορασίδες, πέτυχε μεγάλο αριθμό νικών στην κατηγορία.
ΕΦΗΒΙΚΟ: Συμμετείχε για 1η φορά στο πρωτάθλημα έχοντας στη σύνθεσή του αθλητές μικρότερους από την ηλικία των Εφήβων.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑΒΔΕ για 2η συνεχόμενη χρονιά, δώσανε και φέτος τα διαπιστευτήριά τους, παίρνοντας την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
ΠΑΙΔΙΚΟ: Παρά τα δεκάδες προβλήματα (απουσιών και τραυματισμών), οι εναπομείναντες αθλητές δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου ηττήθηκαν κατακτώντας την 2η θέση του πρωταθλήματος.
ΜΙΝΙ 2005: Αγωνιζόμενοι κυρίως με αθλητές γεννημένους 2006-07, έφτασαν ένα βήμα από τους 16 της διοργάνωσης.
ΜΙΝΙ 2006: Ένα από τα δύο τμήματα μίνι 2006 του Συλλόγου μας, αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΣΚΑΒΔΕ, παρά το γεγονός ότι οι μισοί αθλητές του τμήματος είναι γεννημένοι 2007.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ένα από τα δύο τμήματα παγκορασίδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, κατόρθωσε να φτάσει στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
Υπόλοιπα τμήματα Ακαδημιών: Συμμετείχαν σε πλήθος φιλικών αγώνων για απόκτηση εμπειριών που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον.
Οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Συλλόγου μας έχουν την ευτυχία να έχουν στην οικογένειά τους πάνω από 225 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ο Σύλλογός μας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σύλλογος που έχει παρουσία ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητών και αθλητριών για την εμπιστοσύνη τους και την αδιάκοπη στήριξη και συμβολή τους σε κάθε βήμα του Συλλόγου προς τα εμπρός.
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους προπονητές του Συλλόγου μας κ. Θωμά Κωστόπουλο, Γιώργο Σιαμέτη, Νίκο Παπανικολάου, Δημήτρη Αναστασίου, Βάσω Στάθη, Μιχάλη Κατσίκο, Κλαίρη Μεντεσίδου, Βασίλη Πάτρα, Νίκο Γιωτάκη και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου μας κ. Δημήτρη Αναστασίου».