Διαφωνήσαμε και «χωρίσαμε» για τους όρους του συμβολαίου

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Σε επόμενες λύσεις και πρόσωπα για την τεχνική ηγεσία στρέφεται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο.
Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Παπαδόπουλου και επιχείρησε να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις για το «φιάσκο» με τον Μακεδόνα τεχνικό. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τον «Π.Λ.» ως προς την αιτία του «ναυαγίου», αν και επιρρίπτει τις ευθύνες στον Ν. Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο προπονητής την τελευταία στιγμή εξέφρασε διαφωνία με τους όρους του συμβολαίου και παρά τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση τελικά αποφάσισε να μην υπογράψει. Παράλληλα, ζητάει συγγνώμη από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία και τη σύγχυση που δημιουργήθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ. Νίκο Παπαδόπουλο.
Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ. Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα.
Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφαση του να μην υπογράψει.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.
Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».